Renfield: Δείτε ξανά τον Nicolas Cage ως Κόμη Δράκουλα!

Τον Απρίλιο στους κινηματογράφους
27 Μαρτίου 2023 15:05
Renfield: Δείτε ξανά τον Nicolas Cage ως Κόμη Δράκουλα!

Η Universal Pictures προετοιμάζεται για την πρεμιέρα του Renfield και γι’ αυτό το λόγο έδωσε στη δημοσιότητα νέο φωτογραφικό υλικό. Πιο συγκεκριμένα κυκλοφόρησαν πολλές νέες εικόνες από την ταινία, με κεντρικά πρόσωπα για άλλη μια φορά τους Nicholas Hoult και Nicolas Cage.

Ο Hoult υποδύεται εδώ τον Renfield, ενώ ο Cage τον Κόμη Δράκουλα. Επίσης θα δείτε την Awkwafina ως Rebecca Quincy και πολλούς άλλους γνωστούς ηθοποιούς. Να σας υπενθυμίσουμε ότι τη σκηνοθετική επιμέλεια έχει αναλάβει ο Chris McKay, ο οποίος έγινε ευρέως γνωστός στα The Tommorow War και The Lego Batman Movie, ενώ το σενάριο υπογράφει ο Ryan Ridley βασισμένο στην ιστορία του Robert Kirkman.

Δείτε τις νέες εικόνες παρακάτω:

Η πλοκή του Renfield λέει τα εξής:

Σε αυτή τη μοντέρνα ιστορία για τον πιστό υπηρέτη του Δράκουλα, ο Nicholas Hoult (Mad Max: Fury Road, σειρά X-Men) πρωταγωνιστεί ως Renfield, τον βασανισμένο βοηθό του πιο νάρκισσου αφεντικού της ιστορίας, του Δράκουλα (Nicolas Cage).

Ο Renfield αναγκάζεται να εξασφαλίζει τη λεία του αφέντη του και να εκτελεί κάθε εντολή του, όσο εξευτελιστική κι αν είναι. Αλλά τώρα, μετά από αιώνες δουλείας, ο Renfield είναι έτοιμος να δει αν υπάρχει ζωή έξω από τη σκιά του Πρίγκιπα του Σκότους. Αρκεί μόνο να καταφέρει να βρει πώς να τερματίσει την αλληλεξάρτησή του.

Παίζουν επίσης οι: Ben Schwartz (Sonic, The Afterparty) και Adrian Martinez (The Secret Life of Walter Mitty, Focus).

Το Renfield θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 14 Απριλίου.