Jeremy Renner: Περπατά ξανά μετά το σχεδόν μοιραίο ατύχημα (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα νεότερα για την υγεία του
27 Μαρτίου 2023 11:56
Jeremy Renner: Περπατά ξανά μετά το σχεδόν μοιραίο ατύχημα (ΒΙΝΤΕΟ)

Καλά νέα για την υγεία του Jeremy Renner (Τζέρεμι Ρένερ), ο οποίος φάνηκε να περπατά για πρώτη φορά μετά το σχεδόν μοιραίο του ατύχημα, σε ένα βίντεο που έκανε το γύρο των social media.

Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, ο αστέρας της Marvel είχε ένα πολύ σοβαρό ατύχημα στις αρχές του χρόνου, το οποίο παραλίγο να του στοιχήσει την ίδια του τη ζωή. Σε αυτό έσπασε πάνω από 30 οστά, αφού παρασύρθηκε από ένα βαρύ εκχιονιστικό όχημα. Πλέον, ο 52χρονος βαδίζει τον μακρύ δρόμο της ανάρρωσης και θέλοντας να ενημερώσει τους fans του για το την κατάσταση της υγείας του, ανάρτησε μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό ένα βίντεο που φαίνεται να περπατάει σε ένα ειδικό μηχάνημα. Όπως εξηγεί και ο ίδιος σε έναν ηλικιωμένο κύριο, ο εν λόγω διάδρομος είναι ειδικά σχεδιασμένος για τέτοιες περιπτώσεις και τον κάνει να αισθάνεται πως ζυγίζει λιγότερο ή κατά κάποιον τρόπο σα να περπατάει με τη βοήθεια μπαστουνιού.

Μπορείτε να δείτε την σχετική δημοσίευση παρακάτω.

Σε αυτό το σημείο να σας υπενθυμίσουμε πως πρόσφατα είχαν κυκλοφορήσει πληροφορίες πως το μέλλον του ηθοποιού στο Hollywood είναι αμφίβολο, μιας και ο 52χρονος ηθοποιός λέγεται ότι "δεν θεωρεί πλέον προτεραιότητα" την υποκριτική. Περισσότερα σχετικά με αυτό μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ.

Για την ιστορία, η πιο πρόσφατη εμφάνισή του στο MCU ήταν στη σειρά "Hawkeye" όπου επέστρεψε στο ρόλο του Clint Barton, πλάι στην Hailee Steinfeld. Ο πιο πρόσφατος ρόλος του είναι στη σειρά "Mayor of Kingstown", της οποίας η 2η σεζόν έκανε πρεμιέρα τον Ιανουάριο, μερικές εβδομάδες μετά το ατύχημά του, και ετοιμάζεται να ρίξει σύντομα αυλαία. 

Πάντως, στο Disney Plus αναμένεται τον Απρίλιο να κάνει πρεμιέρα η νέα του εκπομπή "Rennervations", στην οποία βοηθάει κόσμο τροποποιώντας φορτηγά και λεωφορεία.