Σύλληψη Jonathan Majors: Τι λέει η δικηγόρος του και πώς θα αποδείξει την αθωότητά του

Κατηγορείται πως βιαιοπράγησε ενάντια στην σύντροφό του
26 Μαρτίου 2023 22:34
Σύλληψη Jonathan Majors: Τι λέει η δικηγόρος του και πώς θα αποδείξει την αθωότητά του

Νέες εξελίξεις γύρω από το θέμα της σύλληψης του Jonathan Majors, πρωταγωνιστή των "Creed 3" και "Ant-Man and the Wasp: Quantumania", καθώς κατηγορείται ότι επιτέθηκε, παρενόχλησε και πήγε να στραγγαλίσει μια 30χρονη γυναίκα, η οποία φέρεται πως είναι η σύντροφός του, σύμφωνα με διάφορες πηγές. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα στο κεφάλι και τον λαιμό, σύμφωνα με το αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης.

Τα νέα έρχονται από τη συνήγορο υπεράσπισης του Majors, την Priya Chaudhry, η οποία εξέδωσε ανακοίνωση μέσα από το Deadline, αρνούμενη τους ισχυρισμούς και υποστηρίζει ότι ο Majors είναι "εντελώς αθώος και αποδεδειγμένα το θύμα" της συμπλοκής. Η Chaudhry δήλωσε ότι "συγκεντρώνουν γρήγορα και παρουσιάζουν στοιχεία στον εισαγγελέα με την προσδοκία ότι όλες οι κατηγορίες θα αποσυρθούν άμεσα".

Ο Chaudhry ισχυρίστηκε ότι τα αποδεικτικά στοιχεία περιλαμβάνουν βίντεο από το όχημα όπου έλαβε χώρα το περιστατικό, μαρτυρίες του οδηγού και άλλων ατόμων που είδαν και άκουσαν το επεισόδιο, καθώς και δύο γραπτές δηλώσεις της γυναίκας που ανακαλεί τους ισχυρισμούς. Η Chaudhry δήλωσε ότι "όλα τα στοιχεία αποδεικνύουν ότι ο κ. Majors είναι εντελώς αθώος και δεν της επιτέθηκε καθόλου".

Ο Chaudhry εξήγησε επίσης ότι η γυναίκα που ενεπλάκη στο περιστατικό "βρισκόταν σε συναισθηματική κρίση, για την οποία μεταφέρθηκε χθες σε νοσοκομείο". Ο Chaudhry πρόσθεσε ότι η αστυνομία της Νέας Υόρκης υποχρεούται να προβαίνει σε συλλήψεις σε αυτές τις περιπτώσεις και ότι αυτός ήταν ο μόνος λόγος που συνελήφθη ο Majors.

Εκπρόσωπος του Majors αρνήθηκε επίσης τους ισχυρισμούς και δήλωσε ότι "δεν έχει κάνει τίποτα κακό" και ότι ανυπομονούν να καθαρίσουν το όνομά του και να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση.

Ο Majors πρωταγωνίστησε τελευταία στο Creed 3 ως Damian "Dame" Anderson απέναντι στον Michael B. Jordan, ενώ είναι ένα από τα σημαντικότερα νέα πρόσωπα του MCU της Marvel, καθώς υποδύεται τον νέο μεγάλο κακό του σύμπαντος, ονόματι Kang the Conqueror, ο οποίος εμφανίστηκε πρώτα στη σειρά "Loki" και πρόσφατα στο "Ant-man and the Wasp: Quantumania", ενώ θα είναι το κεντρικό πρόσωπο του Avengers: The Kang Dynasty

Πρόσφατα παρουσίασε ένα βραβείο στα Όσκαρ μαζί με τον συμπρωταγωνιστή του Michael B. Jordan. Ο αμερικανικός στρατός ανακοίνωσε ότι αποσύρει προσωρινά τις νέες διαφημίσεις της διαφημιστικής καμπάνιας του με πρωταγωνιστή τον Μέιτζορς μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα για τις καταγγελίες.