Joker 2: Η Harley Quinn της Lady Gaga αποκαλύπτεται και αυτή θα είναι η στολή της

Πρώτη κανονική ματιά στην “Harleen Quinzel“ και το έτερο ήμισυ του Joaquin Phoenix
26 Μαρτίου 2023 14:46
Joker 2: Η Harley Quinn της Lady Gaga αποκαλύπτεται και αυτή θα είναι η στολή της

Εδώ και καιρό γνωρίζουμε ότι η Lady Gaga θα παίξει πλάι στον Joaquin Phoenix στο Joker 2 ή "Joker: Folie à Deux" γεγονός που κάνει το πρωταγωνιστικό δίδυμο ένα από τα πιο δυνατά και το sequel μια από τις πιο αναμενόμενες ταινίες του 2024. Και τώρα, έχουμε την πρώτη μας ματιά στο κοστούμι της "Harleen Quinzel" ή καλύτερα στην ολοκληρωμένη εμφάνιση της Harley Quinn, χάρη σε μερικές φωτογραφίες από τα γυρίσματα που έκαναν την εμφάνισή τους στο διαδίκτυο.

Οι φωτογραφίες δείχνουν την Gaga να φοράει ένα κόκκινο παλτό, μια λευκή μπλούζα με μαύρους ρόμβους (θυμίζοντας αρλεκίνο) και μια μαύρη φούστα, καθώς συνοδεύεται από αστυνομικούς έξω από ένα δικαστικό κτίριο. Φοράει επίσης μια ξανθιά περούκα και λίγο ταιριαστό μακιγιάζ αρλεκίνου στο πρόσωπό της. Δείχνει να παρασύρεται από το πλήθος των υποστηρικτών του Joker που κρατούν πλακάτ όπως "Free Joker" και "Joker Marry Me". Τα γυρίσματα της εν λόγω σκηνής έγιναν στους δρόμους του κεντρικού Μανχάταν και μπροστά από το Ανώτατο Δικαστήριο της Νέας Υόρκης. 

Η Harley Quinn είναι η ερωμένη και συνεργός του Joker, η οποία αρχικά ήταν ψυχίατρος με το όνομα Harleen Quinzel πριν τον ερωτευτεί και γίνει συνεργάτης του στο έγκλημα -πάντα σύμφωνα με τα κόμικς καθώς δε ξέρουμε εάν και κατά πόσο θα αλλάξει το lore.

Δείτε φωτογραφίες της Lady Gaga ως Harley Quinn: 

Δείτε βίντεο από το πλατό του Joker 2: 

Η συνέχεια, με τίτλο Joker: Folie à Deux, σκηνοθετείται από τον Todd Phillips, ο οποίος είχε αναλάβει και την πρώτη ταινία. Λέγεται επίσης ότι θα είναι μιούζικαλ, σύμφωνα με διάφορες πηγές, κάτι που φαντάζει λογικό, δεδομένου του ταλέντου της Gaga και της προτίμησης του Joker στον χορό.

Βάσει των όσων στοιχείων έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, το Joker: Folie à Deux θα λαμβάνει χώρα στο Arkham Asylum και εντός της Gotham έχοντας για πρωταγωνιστές τον Joaquin Phoenix ως Arthur Fleck/Joker και την Lady Gaga ως Harley Quinn. Φυσικά, η τοποθεσία δεν είναι τυχαία, αφού και στα κόμικς ο Joker γνωρίζεται με την Harley Quinn στο Arkham Asylum, όταν αυτή αναλαμβάνει να τον βοηθήσει ως ψυχίατρος, αλλά τελικά τον ερωτεύεται.

Εκτός των Joaquin Phoenix και Lady Gaga, στο Joker: Folie à Deux γνωρίζουμε μέχρι στιγμής ότι θα συμμετέχουν οι: Brendan Gleeson, Catherine Keener, Zazie Beetz, Harry Lawtey και Jacob Lofland

Το Joker: Folie à Deux αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 4 Οκτωβρίου του 2024.