Συνελήφθη ο Jonathan Majors του Creed 3 και των Marvel ταινιών - Τι συνέβη;

Εκπρόσωπός του αναφέρει ότι “δεν έκανε τίποτα κακό“
26 Μαρτίου 2023 10:11
Συνελήφθη ο Jonathan Majors του Creed 3 και των Marvel ταινιών - Τι συνέβη;

Το πρωί του Σαββάτου στη Νέα Υόρκη συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές ο γνωστός ηθοποιός Jonathan Majors με την κατηγορία ότι άσκησε ενδοοικογενειακή βία. Ο 33χρονος πρωταγωνιστής του "Creed 3" τέθηκε υπό κράτηση ως ύποπτος για στραγγαλισμό, επίθεση και παρενόχληση.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας της Νέας Υόρκης, η γυναίκα είπε στους αστυνομικούς ότι δέχτηκε επίθεση και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με "μικροτραυματισμούς στο κεφάλι και το λαιμό". Εκπρόσωπος του Τζόναθαν Μέιτζορς αρνήθηκε τους ισχυρισμούς αναφέροντας στο Variety ότι "Δεν έχει κάνει τίποτα. Ανυπομονούμε να καθαρίσουμε το όνομά του και να ξεκαθαρίσουμε το θέμα.

Σύμφωνα με το TMZ δεν βρίσκεται ακόμη υπό κράτηση, ενώ ανεπιβεβαίωτες πηγές κάνουν λόγο πως η 30χρονη γυναίκα-θύμα είναι η σύντροφος του Majors και πως οι δυο τους είχαν λογομαχήσει ενώ επέστρεφαν σπίτι με ένα ταξί. 

Για όσους δε γνωρίζουν ο Τζόναθαν Μάικλ Μέιτζορς (Jonathan Michael Majors, γεννημένος στις 7 Σεπτεμβρίου 1989) είναι Αμερικανός ηθοποιός. Έγινε για πρώτη φορά γνωστός αφού πρωταγωνίστησε στην ανεξάρτητη ταινία μεγάλου μήκους The Last Black Man in San Francisco (2019), ενώ το 2020 έκλεψε τα βλέμματ για τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην τηλεοπτική σειρά "Lovecraft Country" του HBO, για την οποία έλαβε και υποψηφιότητα για βραβείο Emmy.

Ευρέως γνωστός έγινε όμως χάρη στην ερμηνεία του ως "Kang" ή "He Who Remains" στις ταινίες και τις σειρές της Marvel Studios, εκεί όπου έκανε το ντεμπούτο του στο "Loki" και έπειτα τον είδαμε πρόσφατα στο "κανονικό" του ντεμπούτο στο "Ant-Man and the Wasp: Quantumania", ενώ αναμένεται να είναι ο μεγάλος κακός του MCU και βασικός αντίπαλος στην ταινία "Avengers: The Kang Dynasty". Άλλος ένας μεγάλος ρόλος του τελευταία ήταν στο επιτυχημένο "Creed ΙΙΙ" υποδυόμενος τον Damian "Dame" Anderson και αντίπαλο του Adonis Creed του Michael B. Jordan στην ταινία. Έχει επίσης πρωταγωνιστήσει σε ταινίες όπως οι "Da 5 Bloods" και "The Harder They Fall".