Αυτό είναι το νέο cast του Ghostbusters: Afterlife 2

Θα δείτε μεταξύ άλλων τον Kumail Nanjiani
25 Μαρτίου 2023 15:17
Αυτό είναι το νέο cast του Ghostbusters: Afterlife 2

Πριν από λίγες ημέρες μάθαμε ότι τα γυρίσματα για το sequel του Ghostbusters: Afterlife έχουν ξεκινήσει, με μία φωτογραφία που ανέβασε ο Gil Kenan στον επίσημο λογαριασμό του franchise. Τώρα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν μερικές πληροφορίες, που αφορούν αυτή τη φορά το cast.

Πιο συγκεκριμένα, έγινε γνωστό ότι θα παίξουν νέοι ηθοποιοί στη 2η ταινία. Όπως μεταφέρει το Deadline, ο Kumail Nanjiani που έπαιξε στο Andor του Disney+, αλλά και στο Eternals της Marvel, υπέγραψε για να βρίσκεται στο sequel. Επιπροσθέτως στη νέα ταινία θα δείτε και τον Patton Oswalt γνωστός από το ρόλο του Remy στο Ratatouille, τον James Acaster και την Emily Alyn Lind, η οποία έπαιξε στο νέο Gossip Girl του HBO Max.

Όσον αφορά το cast, ξέρουμε ήδη ότι ο Paul Rudd θα βρίσκεται κανονικά, μαζί με την Carrie Coon, αλλά δεν έχει επιβεβαιωθεί αν θα παίξουν και άλλοι όπως ο Finn Wolfhard του Stranger Things.

Το "Ecto-1" θα επιστρέψει εκεί που ξεκίνησαν όλα για τους Ghostbusters, δηλαδή στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης. Μάλιστα ξέρουμε ότι η κωδική ονομασία της ταινίας είναι "Firehouse", που παραπέμπει στο κτίριο της πυροσβεστικής που οι Κυνηγοί Φαντασμάτων χρησιμοποιούν ως αρχηγείο.

Το sequel του Ghostbusters: Afterlife απέκτησε ημερομηνία πρεμιέρας

Το Ghostbusters Afterlife έφερε πάνω από $200 εκατ. στο box office εν μέσω της πανδημίας κιόλας. Τα νέα πρόσωπα του cast περιλάμβαναν τους Paul Rudd, Carrie Coon, Finn Wolfhard και Mckenna Grace, ενώ επέστρεψε το αυθεντικό cast των παλιών ταινιών δηλαδή οι Bill Murray, Dan Aykroyd, Ernie Hudson, Annie Potts και Sigourney Weaver. Μέχρι στιγμής δε γνωρίζουμε αν θα επιστρέψουν όλοι στο sequel, ούτε πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσει.

Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με το sequel του Ghostbusters: Afterlife παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: