Το Vertigo του Alfred Hitchcock γίνεται remake με έναν “Avenger”

Ετοιμάζεται εδώ και καιρό από την Paramount Pictures
25 Μαρτίου 2023 12:44
Το Vertigo του Alfred Hitchcock γίνεται remake με έναν “Avenger”

Ακόμη ένα γνωστό φιλμ από τα παλιά πρόκειται να έρθει και πάλι στις οθόνες σας ως remake. Ο λόγος γίνεται για το ψυχολογικό θρίλερ, Vertigo, του θρυλικού Alfred Hitchcock. Πιο συγκεκριμένα, η Paramount Pictures ετοιμάζει ήδη τη νέα έκδοση της ταινίας και μόλις μάθαμε ότι ο κεντρικός πρωταγωνιστής θα είναι ένας πρώην Avenger.

Όπως μεταφέρει το Deadline, ο Robert Downey Jr. (Iron-Man, Avengers) είναι έτοιμος για να παίξει στο remake του Vertigo και να υποδυθεί τον John “Scottie” Ferguson, ενώ το σενάριο της ταινίας θα γράψει ο Steven Knight δημιουργός του Peaky Blinders.

Την παραγωγή της ταινίας την έχει αναλάβει ο ίδιος ο Downey Jr. μαζί με την Susan Downey και την Davis Entertainment. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το Vertigo του Alfred Hitchcock κυκλοφόρησε το 1958 και ήταν υποψήφιο για 2 βραβεία Όσκαρ.

Σε αυτό το φιλμ έπαιζε ένα εκπληκτικό cast όπως τους James Stewart ως John 'Scottie' Ferguson, Kim Novak ως Madeleine Elster/Judy Barton, Barbara Bel Geddes ως Marjorie 'Midge' Wood, Tom Helmore ως Gavin Elster, Henry Jones ως Coroner, Raymond Bailey ως Scottie's Doctor, Ellen Corby ως Manager of McKittrick Hotel, Konstantin Shayne ως Pop Leibel και άλλοι.

Προς το παρόν δεν έχουμε άλλες πληροφορίες για το remake, αλλά να σας υπενθυμίσουμε ότι πολύ σύντομα θα δείτε τον Robert Downey Jr, καθώς θα παίξει στην επερχόμενη ταινία του Christopher Nolan ονόματι “Oppenheimer” με κεντρικό πρωταγωνιστή τον Cillian Murphy.

Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.