Avatar 4: Αυτός είναι ο λόγος που γυρίστηκε από τώρα ένα μέρος του sequel

Την αποκάλυψη έκανε ο παραγωγός της ταινίας
25 Μαρτίου 2023 11:57
Avatar 4: Αυτός είναι ο λόγος που γυρίστηκε από τώρα ένα μέρος του sequel

Τον λόγο που γυρίστηκε από τώρα ένα σημαντικό μέρος του Avatar 4 αποκάλυψε ο παραγωγός της ταινίας Jon Landau. Μιλώντας στο ScreenRant στο πλαίσιο ενός event για την επερχόμενη Blu-ray και VOD κυκλοφορία του Avatar: The Way of Water, ο Landau μίλησε για το μέλλον του franchise και ρωτήθηκε για το Avatar 4 για το οποίο μάθαμε μια ακόμη πληροφορία για την πλοκή του. 

Πριν από καιρό ο Τζέιμς Κάμερον (James Cameron) μίλησε για το γεγονός ότι αναγκάστηκε να γυρίσει από πριν ένα μέρος του Avatar 4 για να αποφύγει το "φαινόμενο του Stranger Things" στους πρωταγωνιστές του. Ο Landau τώρα έριξε παραπάνω φως σε αυτή την πτυχή της μεθεπόμενης ταινίας του Avatar franchise: "Το πρώτο act έχει ήδη γυριστεί. Επειδή για να σας πω την αλήθεια υπάρχει ένα χρονικό άλμα μετά το τέλος του πρώτου act του Avatar 4 και έπρεπε να συγκεντρώσουμε όλα τα παιδιά πριν μεγαλώσουν κι άλλο και να γυρίσουμε όλες τις σκηνές.

Γιατί θα γίνει το χρονικό αυτό άλμα στο Avatar 4 δε το γνωρίζουμε ακόμα αλλά ίσως και να σηματοδοτεί μια νέα εποχή για το franchise, με την αποχώρηση κάποιων πρωταγωνιστών και την εισαγωγή καινούργιων. Φημολογείται ότι το Avatar 3 μπορεί να κυκλοφορήσει και σαν σειρά 9 επεισοδίων στο Disney Plus, περισσότερα για αυτό θα βρείτε εδώ

Φημολογείται ότι το Avatar 3 μπορεί να κυκλοφορήσει και σαν σειρά 9 επεισοδίων στο Disney Plus, περισσότερα για αυτό θα βρείτε εδώ

Στα φετινά Oscars το Avatar: The Way of Water ήταν υποψήφιο για τέσσερα βραβεία συμπεριλαμβανομένου καλύτερης ταινίας, καλύτερων ειδικών εφέ, σκηνογραφίας και ήχου, όπου τελικά απέσπασε ένα χρυσό αγαλματίδιο για τα εφέ του. 

Πατήστε εδώ για να μάθετε πώς κατάφερε η παραγωγή της ταινίας το ακατόρθωτο με την παγκόσμια κυκλοφορία του Avatar 2. 

Για την ιστορία, ο James Cameron είναι ο μοναδικός σκηνοθέτης στην ιστορία που έχει δημιουργήσει τρεις ταινίες που έχουν ξεπεράσει τα $2 δις στο box office. Συγχρόνως, το Avatar: The Way of Water είναι η δεύτερη ταινία που κυκλοφόρησε μετά το 2000 και κατάφερε να μείνει έξι συνεχόμενες εβδομάδες στην κορυφή του box office.

Η πρώτη ταινία που το είχε καταφέρει αυτό μέσα στη συγκεκριμένη περίοδο ήταν το αρχικό Avatar. Προηγουμένως, η ταινία που το είχε καταφέρει αυτό ήταν ο Τιτανικός του 1997, που είχε μείνει για 15 εβδομάδες στην κορυφή. Και οι τρεις ταινίες είναι δημιουργίες του Cameron, ο οποίος έχει γράψει με χρυσά γράμματα το όνομά του στην ιστορία του μέσου.

Στο sequel πρωταγωνιστούν οι: Zoe Saldana, Sam Worthington, Sigourney Weaver, Stephen Lang, Cliff Curtis, Joel David Moore, CCH Pounder, Edie Falco, Jemaine Clement, Giovanni Ribisi, και Kate Winslet.