John Wick 4: Αποστομωτική απάντηση του σκηνοθέτη σε όσους επικρίνουν τη διάρκεια

Ο Chad Stahelski συμφωνεί με τον James Cameron όσον αφορά τη διάρκεια των ταινιών
25 Μαρτίου 2023 10:44
John Wick 4: Αποστομωτική απάντηση του σκηνοθέτη σε όσους επικρίνουν τη διάρκεια

Πριν από την πρεμιέρα του John Wick - Chapter 4 υπήρξαν αρκετές αντιδράσεις όταν έγινε γνωστό πως η διάρκεια της ταινίας θα ξεπερνά τις δυόμιση ώρες. Η οριστική διάρκειά της είναι 2 ώρες και 38 λεπτά (μαζί με τα credits) και αυτό προκάλεσε αντικρουόμενες αντιδράσεις στα social media από όσους σχολίασαν ότι πρόκειται για μια αρκετά μεγάλη ταινία, δεδομένου ότι πρόκειται για μια καταιγιστική ταινία δράσης. 

Ο σκηνοθέτης της ταινίας Chad Stahelski δήλωσε ότι συμφωνεί με τον James Cameron στο θέμα της διάρκειας των ταινιών και απάντησε με αποστομωτικό τρόπο προς τους επικριτές -όπως είχε κάνει και ο Κάμερον για τη διάρκεια του Avatar: The Way of Water μερικούς μήνες πριν. 

Μιλώντας στο Discussing Film εφ'όλης της ύλης είπε την εξής ατάκα για όσους πιστεύουν ότι το John Wick 4 ήταν μεγάλο σε διάρκεια:

Είναι ο ίδιος κόσμος που θα πάει και θα δει μια ολόκληρη τηλεοπτική σεζόν μέσα σε ένα κυριακάτικο απόγευμα.

Λίγο παρακάτω ο Stahelski πρόσθεσε: "Από την άλλη σκέφτομαι ότι έχουμε τον Nolan και τον Cameron, ελάτε τώρα, αλήθεια; Όλοι βγαίνουν έξω και βλέπουν τρεις σεζόν μιας σειράς σε μια Κυριακή ή θα δουν πέντε ολόκληρα επεισόδια Game of Thrones το βράδυ. Και επειδή είσαι στον καναπέ σου αυτό το κάνει διαφορετικό;"

Για το κομμάτι που συμφωνεί απολύτως με τον Cameron έκανε ιδιαίτερη μνεία στο αμερικάνικο κοινό που πηγαίνει στα σινεμά. Μάλιστα αποκαλύπτει ότι έβαλε σκόπιμα μια σκηνή για να προκαλέσει το κοινό να πάει στη τουαλέτα, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Κυριολεκτικά συμφωνώ με αυτό που λέει ο Cameron ότι οι Αμερικανοί είναι οι μόνοι που νιώθουν άβολα με το να σηκώνονται και να κάνουν διάλειμμα για τουαλέτα. "Δεν θέλω να σηκωθώ, οπότε πρέπει να τα κρατήσω και τώρα μου φαίνεται πολύ μεγαλύτερη η διάρκεια"! Απλά σηκωθείτε. Έχω κάτι για εσάς, για όποιον δει το John Wick: Chapter 4, μετά τη σκηνή με το νερό στο κλαμπ, το έκανα για να σας κάνω να θέλετε να πάτε στην τουαλέτα. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να πάτε στην τουαλέτα και να επιστρέψετε, και θα είστε μια χαρά (γελώντας)."

Keanu Reeves: Πήγε σε εκπομπή και τρέλανε μέχρι και τα κουτάβια - Δείτε το viral βίντεο 

Τις εντυπώσεις μας από το John Wick - Chapter 4, που επιμελήθηκε ο Αντώνης Παυλίδης θα βρείτε πατώντας εδώ

10+1 facts για το John Wick που ίσως δε γνωρίζατε

Η σύνοψη της ταινίας έχει ως εξής:

Ο John Wick ανακαλύπτει ένα μονοπάτι για να νικήσει το High Table. Αλλά πριν κερδίσει την ελευθερία του, ο Wick πρέπει να αντιμετωπίσει έναν νέο εχθρό με ισχυρές συμμαχίες σε όλο τον κόσμο και δυνάμεις που μετατρέπουν παλιούς φίλους σε εχθρούς.

Στην ταινία θα δείτε μεταξύ άλλων τους Keanu Reeves, Donnie Yen, Bill Skarsgård, Laurence Fishburne, Hiroyuki Sanada, Shamier Anderson, Lance Reddick, Rina Sawayama, Scott Adkins και Ian McShane

To John Wick - Chapter 4 προβάλλεται ήδη στους ελληνικούς κινηματογράφους.