Ο Tommy Wiseau του “The Room“ επιστρέφει με τη νέα cult ταινία του - Δείτε το trailer

Ο περιβόητος σκηνοθέτης πρωταγωνιστεί και σκηνοθετεί το “Big Shark“
24 Μαρτίου 2023 08:53
Ο Tommy Wiseau του “The Room“ επιστρέφει με τη νέα cult ταινία του - Δείτε το trailer

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη καλτίλα ταινία από το "The Room" του Tommy Wiseau, η οποία θεωρείται μια από τις χειρότερες ταινίες όλων των εποχών, μόνο που είναι τόσο κακή που έχει δελεάσει πολύ κόσμο να την παρακολουθήσει. Μάλιστα, το 2017 έγινε και μια βιογραφική ταινία, στα όρια της παρωδίας, το "The Disaster Artist" με τους James Franco και Dave Franco στους ρόλους των Wisaeu και Greg Sestero, η οποία έλαβε και μία υποψηφιότητα για Όσκαρ. 

Όμως τώρα, 20 χρόνια μετά το "The Room", ο Wiseau επιστρέφει με τη νέα του ταινία που ονομάζεται "Big Shark" και είναι κυριολεκτικά αυτό που γράφει: μια ταινία για έναν μεγάλο καρχαρία που σπέρνει τον τρόμο και θέλει να κατασπαράξει τους πάντες. "Η δημιουργική ιδιοφυία του 'The Room' παρουσιάζει το 'Big Shark'" γράφει μια λεζάντα εντός του πρώτου trailer και φυσικά πρόκειται για μια ταινία που ακροβατεί σε αυτά τα στενά όρια του "είναι τόσο κακή που θέλει να δεις τελικά πόσο κακή είναι".

Θα το καταλάβετε μόλις εμφανιστεί το πρώτο πλάνο του καρχαρία που ζωντανεύει με CGI που θα ζήλευε η Lucasfilm και το Avatar του James Cameron. Τα πλάνα δείχνουν περισσότερο όμως μια αναμέτρηση μποξ μεταξύ των πρωταγωνιστών της ταινίας, πλάνα της Νέας Ορλεάνης και στο τέλος αντί για trailer υπάρχει μια διαφήμιση για... μια σειρά εσωρούχων του Tommy Wiseau. 

Η ιστορία της ταινίας επικεντρώνεται όμως σε τρεις πυροσβέστες που τους υποδύονται οι Wiseau, Mark Valeriano και Isaiah LaBorde. Φυσικά και εδώ τη σκηνοθεσία το σενάριο υπογράφει ο ίδιος ο Tommy Wiseau.

Δείτε το trailer του Big Shark: 

Παραδόξως ο συχνός συνεργάτης του Wisaeu, Greg Sestero είναι άφαντος από το trailer, παρόλο που αρχικά είχε διαφημιστεί πως θα παίζει στην ταινία.

Το The Big Shark θα προβάλλεται σε επιλεγμένους κινηματογράφους των ΗΠΑ από τις 2 Απριλίου, ξεκινώντας ένα 8 μηνών tour στις αίθουσες της χώρας.