Keanu Reeves: Πήγε σε εκπομπή και τρέλανε μέχρι και τα κουτάβια - Δείτε το viral βίντεο

Από το John Wick και μετά φαίνεται να το έχει πολύ με τα σκυλιά
23 Μαρτίου 2023 23:52
Keanu Reeves: Πήγε σε εκπομπή και τρέλανε μέχρι και τα κουτάβια - Δείτε το viral βίντεο

Έχει ο Keanu Reeves το "φαινόμενο του John Wick"; Αυτό αναρωτήθηκε η παρουσιάστρια Kelly Clarkson της εκπομπής The Kelly Clarkson Show καθώς είχε ως καλεσμένο της τον Κιάνου Ριβς, ο οποίος επιστρέφει στον ομώνυμο ρόλο με το John Wick - Chapter 4 που προβάλλεται από σήμερα στις ελληνικές αίθουσες. 

Ο ηθοποιός εμφανίστηκε στο πλατό και εκείνη την ώρα ήταν γεμάτο με κουτάβια καθώς ήταν Παγκόσμια Ημέρα Κουταβιών. Μερικά εξ' αυτών ήταν όμως ιδιαίτερα ενθουσιασμένα μόλις τον είδανε για λόγους που δεν γνωρίζουμε. 

Ένα εξ αυτών κιόλας ήταν τόσο χαρούμενο και ήθελε να τον προσεγγίσει και στην προσπάθειά του έσπασε το προστατευτικό πλεξιγκλάς που τα διαχώριζε. Ο Reeves μάλιστα τα προσέγγισε για να παίξει μαζί τους και να κρατήσει τον πλαστικό φράχτη από το να διαλυθεί. 

Δείτε το σχετικό βίντεο: 

Βρείτε τις εντυπώσεις μας από το John Wick 4 πατώντας εδώ. 

10+1 facts για το John Wick που ίσως δε γνωρίζατε

Η σύνοψη της ταινίας έχει ως εξής:

Ο John Wick ανακαλύπτει ένα μονοπάτι για να νικήσει το High Table. Αλλά πριν κερδίσει την ελευθερία του, ο Wick πρέπει να αντιμετωπίσει έναν νέο εχθρό με ισχυρές συμμαχίες σε όλο τον κόσμο και δυνάμεις που μετατρέπουν παλιούς φίλους σε εχθρούς.

Στην ταινία θα δείτε μεταξύ άλλων τους Keanu Reeves, Donnie Yen, Bill Skarsgård, Laurence Fishburne, Hiroyuki Sanada, Shamier Anderson, Lance Reddick, Rina Sawayama, Scott Adkins και Ian McShane

Ωστόσο η 4η John Wick ταινία θα είναι αφιερωμένη στον Lance Reddick, ο οποίος πρόσφατα έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών. 

Όσον αφορά το κινηματογραφικό σύμπαν του John Wick, πρόσφατα μάθαμε ότι τελικά ο Keanu Reeves θα εμφανιστεί ως John Wick στη spinoff ταινία "Ballerina" της Ana De Armas, μαζί με τον Ian McShane ως Winston. Επίσης, εντός του John Wick Cinematic Universe στα σκαριά βρίσκεται η σειρά The Continental που θα προβληθεί μέσα από το Amazon Prime Video.

To John Wick - Chapter 4 προβάλλεται ήδη στους ελληνικούς κινηματογράφους.