Ο Nicolas Cage κλέβει τις εντυπώσεις ως Δράκουλας στο τελικό trailer του Renfield

Με “CREEP” από Radiohead!
23 Μαρτίου 2023 01:28
Ο Nicolas Cage κλέβει τις εντυπώσεις ως Δράκουλας στο τελικό trailer του Renfield

Η Universal Pictures έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το τελικό trailer του Renfield με πρωταγωνιστή τον Nicholas Hoult (The Menu), αλλά και τον Nicolas Cage στο ρόλο του Κόμη Δράκουλα. Η ταινία θα παίξει στους κινηματογράφους μέσα στον Απρίλιο και το νέο βίντεο δείχνει όλα όσα φαντάζεστε.

Με μουσική “CREEP” από Radiohead, το τελευταίο βίντεο της ταινίας έχει διάρκεια σχεδόν 2 λεπτά και είναι γεμάτο με ακατάπαυστη δράση, τον Δράκουλα που είναι διψασμένος, τον Renfield του Hoult να βρίσκεται στα χαμένα, καθώς και άλλους χαρακτήρες.

Η πλοκή του Renfield λέει τα εξής:

Σε αυτή τη μοντέρνα ιστορία για τον πιστό υπηρέτη του Δράκουλα, ο Nicholas Hoult (Mad Max: Fury Road, σειρά X-Men) πρωταγωνιστεί ως Renfield, τον βασανισμένο βοηθό του πιο νάρκισσου αφεντικού της ιστορίας, του Δράκουλα (βραβευμένος με Oscar Nicolas Cage).

Ο Renfield αναγκάζεται να εξασφαλίζει τη λεία του αφέντη του και να εκτελεί κάθε εντολή του, όσο εξευτελιστική κι αν είναι. Αλλά τώρα, μετά από αιώνες δουλείας, ο Renfield είναι έτοιμος να δει αν υπάρχει ζωή έξω από τη σκιά του Πρίγκιπα του Σκότους. Αρκεί μόνο να καταφέρει να βρει πώς να τερματίσει την αλληλεξάρτησή του.

Παίζουν επίσης οι: Awkwafina (The Farewell, Marvel’s Shang-Chi and the Legend of Ten Rings), Ben Schwartz (Sonic, The Afterparty) και Adrian Martinez (The Secret Life of Walter Mitty, Focus).

Renfield: Ημερομηνία και νέο υλικό από την ταινία του Nicolas Cage ως Κόμη Δράκουλα

Ο σεναριογράφος της ταινίας, Ryan Ridley, είχε δηλώσει παλιότερα τα εξής:

Το Renfield είναι ένα πολύ περίεργο… "σουφλέ". Είναι ένα action horror και κωμωδία μαζί. Είναι μια ταινία Δράκουλα για τον Renfield.

Πολλοί περιγράφουν την ταινία σαν το What We Do in the Shadows να συνάντησε το John Wick, με τον Cage μάλιστα να λέει τα εξής για την δική του κωμικο-horror προσέγγιση στον Δράκουλα: "Πρόκειται για έναν pop-art Δράκουλα. Ο Warhol είχε κάνει έναν μαύρο κατάμαυρο Δράκουλα. Αυτός είναι στο ύφος του Warhol."

Το Renfield θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 14 Απριλίου. Παρακολουθήστε το τελικό trailer παρακάτω.