Δάκρυα μοιράζει το trailer με τους παλιούς Power Rangers – Έρχεται νέα ταινία στο Netflix

Θα παίξει μέσα στον Απρίλιο στην υπηρεσία
22 Μαρτίου 2023 20:50
Δάκρυα μοιράζει το trailer με τους παλιούς Power Rangers – Έρχεται νέα ταινία στο Netflix

Το Netflix κυκλοφόρησε το trailer για το Mighty Morphin Power Rangers: Once & Always, μια σπέσιαλ ταινία που θα παίξει μέσα στον Απρίλιο.

Σε αυτήν, θα δείτε τους παλιούς Rangers, αλλά και ολοκαίνουργια πρόσωπα, να έρχονται αντιμέτωποι για άλλη μια φορά με την θρυλική “Rita”. Στο εν λόγω βίντεο βλέπουμε πολλές σκηνές μάχης με γνωστούς κακούς της σειράς, οι οποίοι επιστρέφουν και θέλουν να καταστρέψουν τα πάντα στο πέρασμά τους.

Δείτε το επίσημο trailer παρακάτω:

Η λεζάντα του Netflix αναφέρει τα εξής:

Οι Power Rangers έρχονται αντιμέτωποι με μια γνώριμη απειλή από το παρελθόν. Εν μέσω μιας παγκόσμιας κρίσης, καλούνται και πάλι να γίνουν οι ήρωες που χρειάζεται ο κόσμος. Μια επανένωση της ομάδας μετά από 30 χρόνια. Το "Power Rangers: Once & Always" έρχεται στο Netflix στις 19 Απριλίου!

Η σειρά γιορτάζει τα 30 χρόνια της και όπως έχει γίνει γνωστό, θα δείτε για άλλη μια φορά κάποιους από τους θρυλικούς ηθοποιούς, στη μικρή σας οθόνη.

Σε αυτό το “σπέσιαλ” θα δείτε τον Walter Emanuel Jones ως Zack Taylor (ο αρχικός μαύρος Power Ranger), τον David Yost ως Billy Cranston (ο αρχικός μπλε Power Ranger), τον Steve Cardenas ως Rocky DeSantos (ο 2ος κόκκινος Power Ranger), την Karan Ashley ως Aisha Campbell (η 2η κίτρινη Power Ranger), τον Johnny Yong Bosch ως Adam Park (ο 2ος μαύρος Power Ranger) και την 2η ροζ Power Ranger που την υποδυόταν η Catherine Sutherland.

Επίσης, θα εμφανιστεί και η Barbara Goodson η αλλιώς Rita Repulsa και ο Richard Horvitz ή αλλιώς “Alpha 5”, καθώς και η Charlie Kersh ως Minh, η τηλεοπτική κόρη της 1ης κίτρινης Power Ranger, την οποία υποδυόταν η αείμνηστη Thuy Trang.

Για την ιστορία, το Mighty Morphin Power Rangers έκανε πρεμιέρα στο Fox Kids το 1993 και είναι βασισμένο στην ιαπωνική σειρά “Super Sentai”. Παρόλο που η ιστορία ολοκληρώθηκε με το Power Rangers in Space το 1998, το franchise συνεχίστηκε με ππολλές νέες σειρές και άλλους “Rangers”. Μάλιστα, το 2017 είδαμε και την ταινία “Power Rangers”.

Το Mighty Morphin Power Rangers: Once & Always θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 19 Απριλίου.