Ο σκηνοθέτης των Get Out και NOPE ετοιμάζει νέα ταινία

Και θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο του 2024
21 Μαρτίου 2023 23:07
Ο σκηνοθέτης των Get Out και NOPE ετοιμάζει νέα ταινία

Η Universal Pictures ανακοίνωσε και επίσημα ότι ο Jordan Peele των Get Out και NOPE ετοιμάζει μια ολοκαίνουργια ταινία που θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο του 2024.

Πρόκειται για το 4ο project του διάσημου σκηνοθέτη σε συνεργασία με την Universal, αλλά αυτή τη στιγμή δε γνωρίζουμε τίποτα άλλο, όπως παραδείγματος χάρη το cast ή πως θα ονομάζεται. H Universal Pictures δήλωσε τα εξής: Η ατιτλοφόρτηση ταινία του Jordan Peele θα κυκλοφορήσει στις 25 Δεκεμβρίου 2024.

Έτσι, ο Peele, μετά το επιτυχημένο Get Out και τα Us και NOPE ετοιμάζεται για το επόμενό του project, που κατά πάσα πιθανότητα θα έχει horror στοιχεία. Η ταινία του θα βγει στους κινηματογράφους λίγες μέρες μετά τα Avatar 3 και Sonic the Hedgehog 3.

Επιπροσθέτως, μάθαμε ότι μία ταινία τρόμου της Monkeypaw (εταιρία παραγωγής του Peele) θα καταφθάσει στις 27 Σεπτεμβρίου 2024, αλλά ούτε γι’ αυτήν έχουν ακουστεί περισσότερες πληροφορίες.

Όσον αφορά την πιο πρόσφατη ταινία του, το NOPE (ΟΥΤΕ ΚΑΝ), η σύνοψή της έλεγε τα εξής:

Το «Ούτε Καν» διαδραματίζεται λίγο έξω από το Λος Άντζελες, στην κοιλάδα Santa Clarita Valley της Νότιας Καλιφόρνια, όπου τα αδέλφια OJ και Emerald έχουν κληρονομήσει ένα ράντσο αλόγων από τον πατέρα τους. Τα αδέλφια συνεχίζουν τη σκυτάλη της τέχνης του πατέρα τους ως εκπαιδευτές ζώων για γυρίσματα κινηματογραφικών ταινιών και τηλεόρασης. Δίπλα στο ράντσο βρίσκεται ένα πάρκο και ζωολογικός κήπος με διαχειριστή, ένα πρώην παιδί-θαύμα, που κουβαλάει τα δικά του παιδικά τραύματα.

Ο OJ και η Emerald αρχίζουν να παρατηρούν ανεξήγητα φαινόμενα στο ράντσο τους, τα οποία τους οδηγούν σε απίστευτες ανακαλύψεις που έρχονται από ψηλά. Θα αποπειραθούν λοιπόν να αποτυπώσουν τα μυστήρια στην κάμερα. Τα πράγματα κλιμακώνονται, καθώς τα αδέλφια επιστρατεύουν την εξειδικευμένη βοήθεια του υπαλλήλου ενός καταστήματος ηλεκτρονικών και ενός βετεράνου κινηματογραφιστή.

Καθώς οι προσπάθειές τους περνούν ένα σημείο χωρίς επιστροφή, οι ήρωές μας παρασύρονται στο μάτι μιας ανεπανόρθωτης καταιγίδας. Το αποτέλεσμα είναι ένα απίστευτο θέαμα κοσμικού τρόμου και μεταφυσικού γουέστερν, με έναν συναισθηματικά πολύπλοκο πυρήνα επιστημονικής φαντασίας.

Για περισσότερα σχετικά με το επόμενο project του Peele παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: