Ο σκηνοθέτης του Shazam 2 αποχωρεί από τις superhero ταινίες και αυτός είναι ο λόγος

Θέλει να επιστρέψει στις ταινίες τρόμου
21 Μαρτίου 2023 22:16
Ο σκηνοθέτης του Shazam 2 αποχωρεί από τις superhero ταινίες και αυτός είναι ο λόγος

To Shazam! Fury of the Gods έκανε πρεμιέρα την προηγούμενη εβδομάδα στους κινηματογράφους και όπως όλα δείχνουν, ο σκηνοθέτης της ταινίας δεν «ψήνεται» για κάποιο 3ο κεφάλαιο.

Πιο συγκεκριμένα, ο David F. Sandberg, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter αποκάλυψε ότι θα αφήσει πίσω του τις superhero ταινίες τουλάχιστον για τώρα. Όπως λέει χαρακτηριστικά, από εδώ και πέρα θα εστιάσει στις ταινίες τρόμου, αλλά και σε νέα πράγματα.

Στο Rotten Tomatoes μόλις πήρα την χαμηλότερη βαθμολογία όσον αφορά τους κριτικούς, αλλά και την υψηλότερη βαθμολογία από το κοινό, για την ίδια ταινία (Shazam 2). Ω καλά…Όπως έχω πει εδώ και καιρό, ανυπομονώ πολύ να επιστρέψω στις ταινίες τρόμου, καθώς και να δοκιμάσω νέα πράγματα. Μετά από έξι χρόνια Shazam, σίγουρα έχω τελειώσει με τους υπερήρωες (για την ώρα).

Για να είμαι όμως πιο ξεκάθαρος, δεν μετανιώνω ούτε στιγμή που έκανα τα δύο Shazam.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, ο Sandberg είχε σκηνοθετήσει το Annabelle: Creation και πολλά shorts όπως το Lights Out.

Η επίσημη σύνοψη του Shazam 2 αναφέρει τα εξής:

Η ιστορία του έφηβου Μπίλι Μπάτσον, ο οποίος χρησιμοποιώντας τη μαγική λέξη «SHAZAM» μεταμορφώνεται στο ενήλικο alter ego του, το Shazam, συνεχίζεται με νέες περιπέτειες.

Πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων οι Grace Caroline Currey, Lucy Liu, Zachary Levi, Meagan Good, Helen Mirren, Adam Brody, Marta Milans, Rachel Zegler, Jack Dylan Grazer, Djimon Hounsou, Asher Angel και Ross Butler. Το σενάριο έγραψαν οι Henry Gayden, Chris Morgan και Bill Parker.

Πριν μερικές ημέρες σάς ενημερώσαμε ότι το Shazam 2 δεν τα πήγε καλά στο box office, αφού δεν κατάφερε να ξεπεράσετε τον προκάτοχό του. Περισσότερα γι’ αυτό μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ. Την άποψή μας για το Fury of the Gods μπορείτε να την διαβάσετε αν πατήσετε εδώ.

Το Shazam! Fury of the Gods παίζει σε όλους τους κινηματογράφους.