John Wick: Chapter 4 – Η νέα ταινία ξεπέρασε τις προηγούμενες στο Rotten Tomatoes (ΦΩΤΟ)

Έγινε η πρώτη ταινία του franchise που ξεπέρασε το φράγμα του 90%
21 Μαρτίου 2023 00:30
John Wick: Chapter 4 – Η νέα ταινία ξεπέρασε τις προηγούμενες στο Rotten Tomatoes (ΦΩΤΟ)

Το John Wick: Chapter 4 θα κυκλοφορήσει την ερχόμενη Πέμπτη στους κινηματογράφους και φαίνεται ότι ήδη σαρώνει στο Rotten Tomatoes. Πιο συγκεκριμένα, το νέο κεφάλαιο έγινε η πρώτη ταινία του franchise που ξεπερνάει το 90% σε βαθμολογία στο “TOMATOMETER”.

Αυτή τη στιγμή που γράφεται το εν λόγω άρθρο, το John Wick: Chapter 4 έχει 93% στο Rotten Tomatoes από 86 reviews, ενώ τα John Wick 1, 2 και 3 έχουν 86%, 89% και 89% αντίστοιχα. Μάλιστα, πολλοί δημοσιογράφοι της Αμερικής που είδαν ήδη την ταινία, μίλησαν με τα καλύτερα λόγια στο Twitter, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι πρόκειται για το καλύτερο project της σειράς.

Η σύνοψη της ταινίας έχει ως εξής:

Ο John Wick (Keanu Reeves) ανακαλύπτει ένα μονοπάτι για να νικήσει το High Table. Αλλά πριν κερδίσει την ελευθερία του, ο Wick πρέπει να αντιμετωπίσει έναν νέο εχθρό με ισχυρές συμμαχίες σε όλο τον κόσμο και δυνάμεις που μετατρέπουν παλιούς φίλους σε εχθρούς.

Στην ταινία θα δείτε μεταξύ άλλων τους Keanu Reeves, Donnie Yen, Bill Skarsgård, Laurence Fishburne, Hiroyuki Sanada, Shamier Anderson, Lance Reddick, Rina Sawayama, Scott Adkins και Ian McShane.

Όσον αφορά το κινηματογραφικό σύμπαν του John Wick, πρόσφατα μάθαμε ότι τελικά ο Keanu Reeves θα εμφανιστεί ως John Wick στη spinoff ταινία "Ballerina" της Ana De Armas, μαζί με τον Ian McShane ως Winston. Επίσης, εντός του John Wick Cinematic Universe στα σκαριά βρίσκεται η σειρά The Continental που θα προβληθεί μέσα από το Amazon Prime Video.

To John Wick: Chapter 4 βγαίνει στις αίθουσες στις 23 Μαρτίου 2023.