Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του Ghostbusters Afterlife 2 (ΦΩΤΟ)

“Firehouse” Day One!
20 Μαρτίου 2023 23:47
Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του Ghostbusters Afterlife 2 (ΦΩΤΟ)

Μόλις μάθαμε ότι τα γυρίσματα για το sequel του Ghostbusters: Afterlife μόλις ξεκίνησαν. Μάλιστα, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της σειράς στο Twitter αποκαλύφθηκε και η πρώτη εικόνα από το πλατό.

Σε αυτήν βλέπουμε τον Gil Kenan, ο οποίος θα αναλάβει τη σκηνοθεσία της 2ης ταινίας και που είχε γράψει το σενάριο στο Afterlife, μαζί με τον Jason Reitman που θα αναλάβει την παραγωγή της νέας ταινίας. Μάλιστα, τα γυρίσματα ξεκίνησαν από ένα γνωστό και κλασσικό μέρος από τις original ταινίες.

Δείτε την πρώτη εικόνα από τα γυρίσματα παρακάτω:

Πίσω στο Firehouse. Πρώτη μέρα!

Το "Ecto-1" θα επιστρέψει εκεί που ξεκίνησαν όλα για τους Ghostbusters, δηλαδή στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης. Μάλιστα ξέρουμε ότι η κωδική ονομασία της ταινίας είναι "Firehouse", που παραπέμπει στο κτίριο της πυροσβεστικής που οι Κυνηγοί Φαντασμάτων χρησιμοποιούν ως αρχηγείο.

Το sequel του Ghostbusters: Afterlife απέκτησε ημερομηνία πρεμιέρας

Το Ghostbusters Afterlife έφερε πάνω από $200 εκατ. στο box office εν μέσω της πανδημίας κιόλας. Τα νέα πρόσωπα του cast περιλάμβαναν τους Paul Rudd, Carrie Coon, Finn Wolfhard και Mckenna Grace, ενώ επέστρεψε το αυθεντικό cast των παλιών ταινιών δηλαδή οι Bill Murray, Dan Aykroyd, Ernie Hudson, Annie Potts και Sigourney Weaver. Μέχρι στιγμής δε γνωρίζουμε αν θα επιστρέψουν όλοι στο sequel, ούτε πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσει.

Tags: