Πέθανε ο ηθοποιός Paul Grant των Star Wars και Harry Potter

Κατέρρευσε σε έναν σιδηροδρομικό σταθμό στο Λονδίνο
20 Μαρτίου 2023 23:08
Πέθανε ο ηθοποιός Paul Grant των Star Wars και Harry Potter

Την τελευταία του πνοή άφησε ο γνωστός ηθοποιός, Paul Grant, σε ηλικία μόλις 56 ετών. Όπως μεταφέρουν τα ξένα μέσα, ο Grant κατέρρευσε στις 16 Μαρτίου ενώ βρισκόταν στον σταθμό King’s Cross στο Λονδίνο. Λίγη ώρα αφότου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο διαγνώστηκε εγκεφαλικά νεκρός. Ωστόσο, την Κυριακή, η οικογένειά του επιβεβαίωσε τον θάνατό του.

O Paul Grant είχε παίξει ένα Ewok στην ταινία Star Wars: Return of the Jedi του 1983 πλάι στον Mark Hamill και στον Harrison Ford. Επίσης, εμφανίστηκε στα Harry Potter, στο Willow του 1998, στο Legend του 1985 και άλλες ταινίες.

Μιλώντας στο The Sun, η κόρη του Sophie Jayne Grant δήλωσε τα εξής:

Είμαι συντετριμμένη. Ο μπαμπάς μου ήταν ένας θρύλος. Έφερνε πάντα το χαμόγελο στα χείλη όλων. Θα έκανε τα πάντα για τον οποιανδήποτε και ήταν τεράστιος οπαδός της Arsenal. Ήταν ένας ηθοποιός, πατέρας και παππούς. Αγαπούσε πολύ τα παιδιά του, την σύντροφό του και τα θετά της παιδιά.

Η σύντροφός του, Maria Dwyer είπε: Ο Paul ήταν ο έρωτας της ζωής μου. Ο πιο αστείος άνθρωπος που γνώρισα. Ολοκλήρωσε τη ζωή μου, η οποία δε θα είναι η ίδια από εδώ και στο εξής.

Ο Paul Grant αφήνει πίσω του τρία παιδιά, ενώ για αρκετά χρόνια έδινε τη δική του μάχη με τις ουσίες. Εκείνος γεννήθηκε στην Αγγλία.