Fast & Furious: Αυτός είναι ο καλύτερος κακός των ταινιών και θα τον δείτε σύντομα

Αυτό ισχυρίζεται τουλάχιστον η Michelle Rodriguez
20 Μαρτίου 2023 21:47
Fast & Furious: Αυτός είναι ο καλύτερος κακός των ταινιών και θα τον δείτε σύντομα

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που το Fast and Furious franchise έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία παγκοσμίως. Ένας από αυτούς τους λόγους είναι το cast που έχει περάσει όλα αυτά τα χρόνια από τη σειρά, όπως είναι ο Vin Diesel, ο αείμνηστος Paul Walker, η Michelle Rodriguez, ο Jason Statham, ο Dwayne Johnson και πολλοί άλλοι.

Ο Jason Momoa θα ενταχθεί στο cast με το Fast X και όπως δήλωσε η Michelle Rodriguez, είναι ο καλύτερος κακός που έχει περάσει ποτέ από τους Μαχητές των Δρόμων. Μιλώντας στο Collider Ladies Night, η διάσημη ηθοποιός είπε δυο λόγια για την επερχόμενη ταινία και μεταξύ άλλων δήλωσε τα εξής:

Η ταινία έχει να κάνει με εκδίκηση. Ακούγεται κάπως ελαφρύ αυτό που σας λέω, αλλά θα καταλάβετε ακριβώς τι εννοώ όταν την δείτε. Θα έλεγα ότι ο Jason Momoa είναι ο καλύτερος άντρας villain (κακός) που έχει περάσει από το franchise, αν και η Charlize Theron επίσης «τα σπάει».

Η πληροφορίες για την πλοκή δεν έχουν γίνει γνωστές μέχρι και αυτή τη στιγμή, αλλά γνωρίζουμε ότι ο  Momoa θα υποδυθεί τον Dante, έναν εκκεντρικό κακοποιό που συνεργάζεται με την Cipher για να καταρρίψει το Dom.

Στο Fast X θα δείτε μεταξύ άλλων τους Vin Diesel, Jason Statham, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Jordana Brewster, Scott Eastwood, Michael Rooker, Charlize Theron και Cardi B.

Η επίσημη περίληψη της ταινίας λέει τα εξής:

Μετά από πολλές αποστολές και ενάντια σε απίθανα εμπόδια, ο Ντομ Τορέτο (Βιν Ντίζελ) και η οικογένειά του έχουν ξεγελάσει και ξεπεράσει κάθε αντίπαλο στο διάβα τους. Τώρα, βρίσκονται αντιμέτωποι με τον πιο φονικό εχθρό: μία τρομαχτική απειλή ξεπροβάλλει από τα σκοτάδια του παρελθόντος, διψάει για εκδίκηση και σκοπεύει να διαλύσει αυτή την οικογένεια και να καταστρέψει μια για πάντα όλους όσους και όλα όσα αγαπάει ο Ντομ.

Στους Μαχητές των Δρόμων: Ληστεία στο Ρίο, το 2011, ο Ντομ και η παρέα του εξολόθρευσαν τον μοχθηρό βαρόνο των ναρκωτικών Eρνάν Ρέγιες, αφήνοντας ακέφαλη την αυτοκρατορία του σε μία γέφυρα του Ρίο Ντε Τζανέιρο. Δεν γνώριζαν όμως ότι ο γιος του Ρέγιες, ο Ντάντε (Τζέισον Μομόα, Aquaman) ήταν αυτόπτης μάρτυρας και έχει περάσει τα τελευταία 12 χρόνια καταστρώνοντας την εκδίκηση που θα αναγκάσει τον Ντομ να πληρώσει το απόλυτο τίμημα.

To κόστος της επερχόμενης ταινίας αγγίζει τα 340 εκατομμύρια. Το προηγούμενο φιλμ, το οποίο ήταν επίσης τεράστια παραγωγή, είχε κοστίσει μόλις 200 εκατομμύρια. Φαίνεται πως το budget του Fast and Furious 10 ανέβηκε και σε αυτό έπαιξε σίγουρα ρόλο και το τεράστιο cast του, μιας και πέρα από τον Vin Diesel θα δείτε και τον Jason Momoa και την Brie Larson.

Το Fast 10 αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 19 Μαΐου 2023.