Μια ταινία με τον Vin Diesel βλέπουν οι Έλληνες σήμερα στο Netflix

Άλλαξε το Top 10 της υπηρεσίας
20 Μαρτίου 2023 18:44
Μια ταινία με τον Vin Diesel βλέπουν οι Έλληνες σήμερα στο Netflix

Το Netflix πρόσθεσε νέο περιεχόμενο την πλατφόρμα του και αυτή τη στιγμή μια ταινία με τον Vin Diesel βρίσκεται στην κορυφή των trends στην Ελλάδα. Πιο συγκεκριμένα, το Top 10 της υπηρεσίας άλλαξε και το Luther: The Fallen Sun που βρισκόταν στην νούμερο 1 θέση, έχει πέσει πλέον δεύτερο.

Την κορυφή, λοιπόν, έχει αυτή τη στιγμή το F9: The Fast Saga (Οι Μαχητές των Δρόμων 9), το ένατο κεφάλαιο του δημοφιλούς franchise, το οποίο είχε κάνει πάταγο και στο παγκόσμιο box office. Έτσι, οι Έλληνες βλέπουν αυτές τις μέρες τις περιπέτειες του Diesel ως Dominic Toretto, καθώς και τον Tyrese Gibson και Michelle Rodriguez. Στην 3η θέση υπάρχει το The Magician’s Elephant, στην 4η το Still Time και την πεντάδα κλείνει το Noise.

Το Sicario έχει κατακτήσει σήμερα την 6η θέση και ακολουθούν τα Paw Patrol: The Movie, Sicario: Day of the Soldado, John Wick: Chapter 3 και The Craiglist Killer.

Οι δημοφιλέστερες ταινίες του ελληνικού Netflix σήμερα:

  1. F9: The Fast Saga
  2. Luther: The Fallen Sun
  3. The Magician’s Elephant
  4. Still Time
  5. Noise
  6. Sicario
  7. Paw Patrol: The Movie
  8. Sicario: Day of the Soldado
  9. John Wick: Chapter 3
  10. The Craiglist Killer

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, η σύνοψη των Μαχητών των Δρόμων 9 λέει τα εξής:

Ο Dominic Toretto και η ομάδα του παλεύουν να αποτρέψουν μια συνωμοσία που καθοδηγείται από έναν επίλεκτο εγκληματία, ο οποίος τυχαίνει να είναι ο αδελφός του Dom.

Για οτιδήποτε νεότερο αφορά το Netflix παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.