Knock at the Cabin: Μάθαμε πότε και σε ποια υπηρεσία θα παίξει η νέα ταινία του M. Night Shyamalan

Έφυγε πρόσφατα από τους κινηματογράφους
17 Μαρτίου 2023 19:57
Knock at the Cabin: Μάθαμε πότε και σε ποια υπηρεσία θα παίξει η νέα ταινία του M. Night Shyamalan

Η Universal Pictures αποκάλυψε ότι πολύ σύντομα θα παίξει σε streaming υπηρεσία το Knock at the Cabin του M. Night Shyamalan. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρία ανακοίνωσε ότι η νέα ταινία του διάσημου δημιουργού θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στο Peacock στις 24 Μαρτίου.

Το Knock at the Cabin βρίσκεται ήδη σε ψηφιακή μορφή, την οποία μπορείτε να αγοράσετε ή να ενοικιάσετε, ενώ όσον αφορά την streaming αποκλειστικότητα θα παίζει μέσα από το Peacock. Δυστυχώς, όμως, δεν έχουμε νέα για το πότε ή σε ποια υπηρεσία θα παίζει στη χώρα μας.

H σύνοψη της ταινίας:

Ενώ κάνουν διακοπές σε μια απομακρυσμένη καλύβα, ένα νεαρό κορίτσι και οι γονείς της γίνονται όμηροι τεσσάρων οπλισμένων αγνώστων που απαιτούν από την οικογένεια να κάνει μια αδιανόητη επιλογή, ούτως ώστε να αποτρέψει την αποκάλυψη. Έχοντας περιορισμένη πρόσβαση στον έξω κόσμο, η οικογένεια πρέπει να αποφασίσει τι πιστεύει πριν χαθούν όλα.

 

Ο Dave Bautista (Blade Runner 2049, Dune, Glass Onion: A Knives Out Story) παίζει το ρόλο ενός παράξενου τύπου που εισβάλλει στην καλύβα μιας οικογένειας, μαζί με μερικούς ακόμη -ένας από αυτούς είναι ο Rupert Grint που τον γνωρίζετε ως Ron Weasley από τις ταινίες Harry Potter, αλλά και το "Servant". Εκεί ζητά από την άτυχη οικογένεια του Jonathan Groff (Mindhunter, The Matrix: Resurrections) να κάνει μια μεγάλη θυσία για να...αποφευχθεί η Αποκάλυψη.

Το σενάριο της ταινίας Knock at The Cabin βασίζεται στο βιβλίο "The Cabin at The End of The World" του συγγραφέα Paul Tremblay, το οποίο ο μετρ του τρόμου, Stephen King έχει περιγράψει ως "συναρπαστικό, στοχαστικό και υπνωτιστικό". Παίζουν επίσης οι Ben Aldridge (Pennyworth, Fleabag), Nikki Amuka-Bird (Persuasion, Old), η πρωτοεμφανιζόμενη νεαρή Kristen Cui, και η Abby Quinn (Little Women, Landline).

Το Knock at the Cabin έκανε πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις αρχές του Φεβρουαρίου και στις 24 Μαρτίου θα παίζει στην Αμερική μέσα από το Peacock.