Δείτε δωρεάν μια από τις πιο καλτ ελληνικές ταινίες των τελευταίων ετών μέσα από το ERTFLIX

Με την υπογραφή του Γιάννη Οικονομίδη
17 Μαρτίου 2023 15:30
Δείτε δωρεάν μια από τις πιο καλτ ελληνικές ταινίες των τελευταίων ετών μέσα από το ERTFLIX

Μια από τις πιο καλτ ελληνικές σειρές των τελευταίων ετών φιλοξενείται αυτόν τον καιρό στο ERTFLIX και μπορείτε να την παρακολουθήσετε εντελώς δωρεάν. Ο λόγος για την ταινία "Η Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς" σε σκηνοθεσία του Γιάννη Οικονομίδη, ο οποίος στο παρελθόν έχει χαρίσει κι άλλες καλτ και πολυβραβευμένες ταινίες του ελληνικού σινεμά όπως τα "Σπιρτόκουτο" (2002), "Η Ψυχή στο Στόμα" (2006), "Μαχαιροβγάλτης" (2010) και "Το Μικρό Ψάρι" (2014). 

Πρόκειται για τη νεότερη ταινία του Οικονομίδη που κυκλοφόρησε το 2020 στους κινηματογράφους και θα φιλοξενείται για λίγο καιρό ακόμη στην δωρεάν streaming υπηρεσία της ΕΡΤ μέχρι τις 10 Απριλίου. Ακολουθεί το trailer της "Μπαλάντας της Τρύπιας Καρδιάς": 

Η επίσημη σύνοψη της ταινίας: "Σε μια μικρή πόλη της Ελλάδας, όταν το ερωτικό πάθος διασταυρώνεται με την απληστία για το χρήμα, τα πτώματα αρχίζουν να στοιβάζονται το ένα μετά το άλλο και η “Ωραία Κοιμωμένη” Όλγα δεν θα μάθει ποτέ από τι πραγματικά έχει γλιτώσει..."

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι: Βασίλης Μπισμπίκης, Βίκυ Παπαδοπούλου, Βαγγέλης Μουρίκης, Γιάννης Τσορτέκης, Στάθης Σταμουλακάτος, Γιώργος Γιαννόπουλος, Λένα Κιτσοπούλου.

Διάρκεια: 142 λεπτά

Παρακολουθήστε την ταινία πατώντας εδώ.