Jeremy Renner: Αναφορές πως είναι αμφίβολο το μέλλον του στο Χόλιγουντ

O 52χρονος μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε θέλει να εστιάσει αλλού στη ζωή του
17 Μαρτίου 2023 11:46
Jeremy Renner: Αναφορές πως είναι αμφίβολο το μέλλον του στο Χόλιγουντ

Αμφίβολη θεωρείται η συνέχεια της καριέρας του Jeremy Renner (Τζέρεμι Ρένερ) στο Χόλιγουντ σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail. Μετά το τρομακτικό και παραλίγο μοιραίο ατύχημα που είχε με το εκχιονιστικό του όχημα την Πρωτοχρονιά, ο 52χρονος ηθοποιός λέγεται ότι "δεν θεωρεί πλέον προτεραιότητα" την υποκριτική και το Χόλιγουντ, παρόλο που λατρεύει το χώρο αυτόν. Τουλάχιστον αυτήν την πληροφορία μεταφέρουν άτομα από το περιβάλλον του Ρένερ. 

Συγκεκριμένα, ένας στενός συνεργάτης του Renner, τον οποίο οι περισσότεροι θα γνωρίζετε ως 'Hawkeye' στις ταινίες της Marvel, ανέφερε ότι το ενδιαφέρον του έχει στραφεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και των χολιγουντιανών πλατό.

"Ο Τζέρεμι πιστεύει ότι επέζησε από το ατύχημα για να μπορέσει να χρησιμοποιήσει την εμπειρία του σαν μια πλατφόρμα που θα φέρει πραγματικές αλλαγές στον κόσμο. Είναι πολύ περήφανος για τη δουλειά που έχει κάνει, αλλά όλη αυτή η κατάσταση του έδειξε πραγματικά ότι υπάρχουν πολλά περισσότερα που θα μπορούσε να κάνει για να βοηθήσει τους άλλους", ανέφερε χαρακτηριστικά ο συνεργάτης του στη Daily Mail.

Το τι ακριβώς θα συμβεί με το μέλλον της καριέρας του Jeremy Renner μόνο ο χρόνος θα το δείξει, καθώς ο ίδιος δεν έχει ανακοινώσει κάτι σχετικό επισήμως. Το ατύχημα που υπέστη κοντά στο σπίτι του στη λίμνη Tahoe τον τραυμάτισε σοβαρά σπάζοντας πάνω από 30 κόκκαλα στο σώμα του. 

Σε ένα από τα Stories που ανέβασε τελευταία μοιράστηκε ένα συγκινητικό σημείωμα που του άφησε ο ανιψιός του, που λέγεται ότι αυτόν επιχείρησε να σώσει ο Renner με το εκχιονιστικό του. "Είμαι πολύ τυχερός επειδή ο θείος μου είναι ο Hawkeye (δηλαδή ένας από τους Avengers). Επίσης είμαι πολύ τυχερός που ο θείος μου είναι ζωντανός μετά από το ατύχημά του." έγραψε στο σημείωμά του ο Auggie. "Σε αγαπώ αντράκι μου. Ο θεός να σε ευλογεί, Auggie". έγραψε στη λεζάντα του story του ο Renner. 

Πριν μερικές εβδομάδες και συγκεκριμένα στις 27 Φεβρουαρίου είχε αναρτήσει μια νέα φωτογραφία από την διαδικασία της αποθεραπείας του. Σε αυτήν έγραφε "Whatever It Takes" (ό,τι χρειαστεί) μια ατάκα που ακούγεται στο Avengers: Endgame, την τελευταία μεγάλη ταινία που πρωταγωνίστησε, ενώ φαίνεται να κάνει ποδήλατο. 

Η πιο πρόσφατη εμφάνισή του στο MCU ήταν στη σειρά "Hawkeye" όπου επέστρεψε στο ρόλο του Clint Barton, πλάι στην Hailee Steinfeld. Ο πιο πρόσφατος ρόλος του είναι στη σειρά "Mayor of Kingstown", της οποίας η 2η σεζόν έκανε πρεμιέρα τον Ιανουάριο, μερικές εβδομάδες μετά το ατύχημά του, και ετοιμάζεται να ρίξει σύντομα αυλαία. 

Πάντως, στο Disney Plus αναμένεται τον Απρίλιο να κάνει πρεμιέρα η νέα του εκπομπή "Rennervations", στην οποία βοηθάει κόσμο τροποποιώντας φορτηγά και λεωφορεία.