Kill Boksoon: Η νέα ταινία του Netflix έχει πιστολίδια και άρωμα από τα John Wick (ΒΙΝΤΕΟ)

Θα παίξει στην υπηρεσία στις 31 Μαρτίου
17 Μαρτίου 2023 00:27
Kill Boksoon: Η νέα ταινία του Netflix έχει πιστολίδια και άρωμα από τα John Wick (ΒΙΝΤΕΟ)

Η νέα ταινία του Netflix έχει έντονο άρωμα από τα John Wick με πιστολίδια, έντονες σκηνές δράσης και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Ο λόγος γίνεται για το Kill Boksoon που έρχεται από την Κορέα και θα παίξει στο τέλος του Μαρτίου.

Όταν οι κανόνες ορίζονται απ' τους δολοφόνους, τα μυστικά ορίζουν τους πάντες. Γνωρίστε τους πιο μοχθηρούς δολοφόνους σε αυτό το συναρπαστικό θρίλερ δράσης.” Αυτό λέει η streaming υπηρεσία στη λεζάντα του βίντεο και θέλει να σας παρουσιάσει μία από τις πιο αναμενόμενες ταινίες της για τον Μάρτιο

Η επίσημη σύνοψη της ταινίας λέει τα εξής:

Στη δουλειά της, είναι διάσημη δολοφόνος. Στο σπίτι, είναι η ανύπαντρη μητέρα μιας έφηβης κόρης. Είναι εύκολο να σκοτώνεις, Το δύσκολο είναι να είσαι γονιός.

Πρωταγωνιστούν: Jeon Do-yeon, Fahim Fazli, Hwang Jung-min, Esom, Sol Kyung-gu, Koo Kyo-hwan και Andreas Fronk. Το σενάριο και τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Sung-hyun Byun γνωστός από τα Kingmaker, The Merciless, Whatcha Wearin'? και άλλα.

Το Kill Boksoon θα κάνει πρεμιέρα στις 31 Μαρτίου αποκλειστικά μέσα από τη «συχνότητα» του Netflix. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.