Ο Ben Affleck κράζει ολοκληρωτικά την DC και τα όσα έζησε στο Justice League

Μίλησε με τα χειρότερα λόγια για το “σεμινάριο αποφυγής“ που ήταν η ταινία του Joss Whedon
16 Μαρτίου 2023 21:09
Ο Ben Affleck κράζει ολοκληρωτικά την DC και τα όσα έζησε στο Justice League

Με τα χειρότερα λόγια μίλησε ο Ben Affleck για την εμπειρία του στο πλατό της ταινίας "Justice League", μιας παραγωγής που ήταν γνωστή για τα παρασκηνιακά προβλήματά της.

Τώρα στη νέα εφ'όλης της ύλης συνέντευξη του Batman του DCEU, που παραχώρησε στο The Hollywood Reporter, αποκαλύπτει το πώς έζησε την εμπειρία των γυρισμάτων στα πλατό της DC και πράγματι...δεν πέρασε καθόλου καλά. 

Πρακτικά τα είπε χύμα και τσουβαλάτα ο 50χρονος σταρ, μιλώντας εκτενώς για την "άθλια" εμπειρία που είχε όσο δούλεψε για το Justice League του 2017, σε σκηνοθεσία Joss Whedon. 

"Θα μπορούσες να κάνεις σεμινάριο για όλους τους λόγους που δεν πρέπει να γίνεται έτσι. Από την παραγωγή, μέχρι τις κακές αποφάσεις, τη φρικτή προσωπική τραγωδία, μέχρι το ότι τελείωσε με την πιο φρικτή γεύση που άφησε ποτέ κάτι στο στόμα μου. είπε χαρακτηριστικά ο Άφλεκ. 

Λίγο παρακάτω στη συνέντευξή του είναι που "απασφάλισε" εντελώς για τα όσα έζησε στο πλατό του Justice League: 

"Αλλά σκόπευα να σκηνοθετήσω μια ταινία του Batman, και το "Justice League" με έκανε να πω: "Είμαι εκτός". Δεν θέλω να ξανακάνω τίποτα από αυτά. Δεν είμαι κατάλληλος. Αυτή ήταν η χειρότερη εμπειρία που έχω ζήσει ποτέ σε μια βιομηχανία που είναι γεμάτη από σκατοεμπειρίες. Μου ράγισε την καρδιά. Υπήρχε η ιδέα ότι κάποιος [Joss Whedon] θα ερχόταν και θα έλεγε: "Θα σε σώσω και θα κάνουμε 60 ημέρες γυρίσματα και θα γράψω ένα ολόκληρο έργο γύρω από αυτό που έχεις. Έχω το μυστικό". Και δεν ήταν το μυστικό. Αυτό ήταν δύσκολο".

Ωστόσο αναφέρθηκε στην "ιδιοφυία" του Zack Snyder και το περίφημο Snyder Cut του Justice League, μιλώντας για το ότι δέχθηκε να παίξει "γιατί έτσι", ενώ τόνισε πως είναι "πιο υψηλά βαθμολογημένη ταινία του στο IMDB": 

Η ιδιοφυία που είναι ο Zack Snyder, ο οποίος πήγε τελικά στην AT&T και είπε: "Κοίτα, μπορώ να σας δώσω τέσσερις ώρες περιεχομένου. Και είναι κυρίως όλες οι αργές κινήσεις που γύρισε σε ασπρόμαυρο. Και μια μέρα γυρισμάτων με εμένα και εκείνον. Είπε, "Θέλεις να έρθεις να κάνουμε γυρίσματα στην αυλή μου; Εγώ είπα, 'Νομίζω ότι υπάρχουν σωματεία, Zack. Νομίζω ότι πρέπει να κάνουμε μια συμφωνία". Αλλά πήγα και το έκανα. Και τώρα το "'Zack Snyder's Justice League'" είναι η ταινία μου με την υψηλότερη βαθμολογία στο IMDb".

Κατέληξε τα λόγια του για την DC λέγοντας ότι "πείτε ότι θέλετε αλλά είναι η υψηλότερα βαθμολογημένη ταινία της καριέρας μου. Ποτέ δεν είχα μια ταινία που πήγε από το ναδίρ στο ζενίθ. Εκ των υστέρων, πρόκειται για μια επιτυχία. Ξαφνικά μου έδωσαν συγχαρητήρια για τη φόλα που έκανα". 

Τέλος, απάντησε αρνητικά στο ενδεχόμενο να σκηνοθετήσει ταινία για την DC του Gunn και τις δηλώσεις του θα βρείτε πατώντας εδώ