Ben Affleck: Απαντά στο εάν θα σκηνοθετήσει ταινία για την DC του James Gunn

Την ώρα που είχαν ακουστεί φήμες ότι θα αναλάβει τη νέα Batman ταινία
16 Μαρτίου 2023 20:37
Ben Affleck: Απαντά στο εάν θα σκηνοθετήσει ταινία για την DC του James Gunn

O Ben Affleck έχει μια σχέση αγάπης και μίσους με το κινηματογραφικό σύμπαν της DC όπως φαίνεται. Ο 50χρονος χολιγουντιανός ηθοποιός και σκηνοθέτης παραχώρησε μια εφ'όλης της ύλης συνέντευξη στο The Hollywood Reporter στην οποία αναφέρθηκε και για την εμπειρία του στις ταινίες της DC. 

Τελευταία όμως το όνομα του Affleck φιγούραρε ανάμεσα σε κάτι φήμες πως θα αναλάβει τη σκηνοθεσία της νέας ταινίας του Batman για το Chapter 1 του DC Universe, που θα ονομάζεται "The Brave and the Bold" και θα βασίζεται στο ομώνυμο κόμικ. 

Λόγω της κακής εμπειρίας που έζησε με την παραγωγή του Justice League o Affleck είπε χαρακτηριστικά πως "με τίποτα" δε θα σκηνοθετούσε μια ταινία για την DC του James Gunn

"Δεν θα σκηνοθετούσα κάτι για την DC του Gunn. Με τίποτα. Δεν έχω τίποτα εναντίον του James Gunn. Ωραίος τύπος, σίγουρα θα κάνει σπουδαία δουλειά. Απλά δεν θα ήθελα να πάω και να σκηνοθετήσω με τον τρόπο που το κάνουν αυτό. Δεν με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο".

Η νέα αυτή δήλωσή του έρχεται σε απόλυτη αντίθεση με τα όσα είχε αναφέρει ο Gunn, όταν είχε προχωρήσει σε μερικές διευκρινήσεις για το νέο σύμπαν της DC και ποια ονόματα από το προηγούμενο, το DCEU, θα συμμετέχουν σε αυτό. 

Τότε ο νέος επικεφαλής των DC Studios δεν είχε επιβεβαιώσει πως ο Affleck θα συμμετέχει με κάποιον τρόπο στο The Brave and The Bold αλλά είχε αναφέρει ότι "αποτελεί μέρος της ομάδας": 

"Συνεργαζόμαστε με τον Μπεν Άφλεκ, ο οποίος αποτελούσε μέρος της ομάδας μας προσπαθώντας να φέρει τα πράγματα σε ισορροπία και θέλει πραγματικά να σκηνοθετήσει ένα από τα έργα μας. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα το κάνει αυτό".

Εάν τα πρόσφατα λεγόμενα του Affleck ισχύουν, τότε ο ηθοποιός δεν πρόκειται να ασχοληθεί ξανά με την DC και το superhero genre ταινιών γενικότερα. Στην ταινία The Flash αναμένεται να επιστρέψει στο ρόλο του Batman/Bruce Wayne πλάι στον Batman του Michael Keaton και τον Flash του Ezra Miller.