Return to Silent Hill: Αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές της νέας ταινίας του horror franchise

Γνωρίστε τους James και Mary της ταινίας
15 Μαρτίου 2023 23:44
Return to Silent Hill: Αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές της νέας ταινίας του horror franchise

Μέσα από το ρεπορτάζ του Deadline μαθαίνουμε τα νεότερα από την παραγωγή του "Return to Silent Hill" της νέας ταινίας του γνωστού franchise τρόμου και συγκεκριμένα τα κεντρικά πρόσωπα του cast. 

Χαρακτηριστικά ανακοινώθηκαν οι ηθοποιοί που θα υποδυθούν τους εμβληματικούς ρόλους των James και Mary, οι οποίοι θα είναι οι Jeremy Irvine (War Horse) και Hannah Emily Anderson (Jigsaw). Ο Irbne έχει παίξει και στο Woman in Black 2: Angel of Death αλλά και στο επιτυχημένο μιούζικαλ "Mamma Mia! Here We Go Again", ενώ τηλεοπτικά είχε παίξει στη σειρά "Treadstone" που ήταν spinoff των ταινιών Bourne.

Από την άλλη η Emily Anderson είχε παίξει στην 8η ταινία των Saw ταινιών, στο σύμπαν των X-Men έπαιξε την Elaine Grey στο X-Men: Dark Phoenix. Τηλεοπτικά την είδαμε στη σειρά του "The Purge" στο USA Network. Το ίδιο το ρεπορτάζ αποκαλύπτει ότι τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Απρίλιο στη Γερμανία και στην ανατολική Ευρώπη, με επικεφαλής τον Christophe Gans, σκηνοθέτη της πρώτης Silent Hill ταινίας, ο οποίος κάνει μια δυναμική επιστροφή εδώ.

Τον περασμένο Οκτώβριο η Konami σε ειδικό event είχε ανακοινώσει το νέο κινηματογραφικό reboot του Silent Hil, το οποίο θα βασίζεται στην πλοκή του Silent Hill 2, που αναμφίβολα είναι το πιο επιτυχημένο και λατρεμένο παιχνίδι όλων της σειράς. Για την ιστορία, ο τίτλος είχε κυκλοφορήσει το 2001 για το PlayStation 2 

Επίσης, επιστρέφει και ο παραγωγός του πρώτου Silent Hill, o Victor Hadida. Δήλωσε ότι είχε μια ιδέα για μια νέα βερσιόν του Silent Hill με την οποία η Konami συμφώνησε στο 100% και είπε ότι θα σεβαστεί το ύφος των πρώτων Silent Hill παιχνιδιών και ταινιών. 

Ο Gans παλιότερα είχε αποκαλύψει πως ο Pyramid Head θα επιστρέψει στο Return to Silent Hill και πως το ύφος της ταινίας έχει επηρεαστεί αρκετά από το 'The Twilight Zone". Θα βασίζεται μάλιστα στην ιστορία του Silent Hill 2 με πρωταγωνιστές τη Mary και τον James.

Ακόμη, ωστόσο, δεν υπάρχει ημερομηνία κυκλοφορίας για το Return to Silent Hill, παρόλο που αρχικά είχαν δηλώσει οι συντελεστές ότι θα κυκλοφορήσει εντός του 2023. 

Tags: