Η Μικρή Γοργόνα της Disney θα έρθει μεταγλωττισμένη στα ελληνικά – Δείτε το trailer

Για να μπορούν να το απολαύσουν και οι μικροί μας φίλοι
15 Μαρτίου 2023 15:02
Η Μικρή Γοργόνα της Disney θα έρθει μεταγλωττισμένη στα ελληνικά – Δείτε το trailer

Η Disney έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το επίσημο trailer του The Little Mermaid (Η Μικρή Γοργόνα), το οποίο όπως μαθαίνουμε θα καταφθάσει στη χώρα μας μεταγλωττισμένο στα ελληνικά.

Πιο συγκεκριμένα, θα έχετε δύο επιλογές στους κινηματογράφους. Είτε να παρακολουθήσετε τη νέα ταινία με την Halle Bailey στα αγγλικά με ελληνικούς υπότιτλους, είτε να την δείτε πλήρως μεταγλωττισμένη στα ελληνικά. Μέχρι στιγμής δε γνωρίζουμε τους ηθοποιούς που θα δανείσουν τη φωνή τους, αλλά αυτό θα γίνει κατά πάσα πιθανότητα πολύ σύντομα.

Δείτε το trailer

 

Η επίσημη σύνοψη της ταινίας στα ελληνικά:

Η Μικρή Γοργόνα είναι η αγαπημένη ιστορία της Άριελ, μιας όμορφης και ζωηρής νεαρής γοργόνας με δίψα για περιπέτεια. Η μικρότερη από τις κόρες του Βασιλιά Τρίτωνα και η πιο τολμηρή, η Άριελ λαχταράει να μάθει περισσότερα για τον κόσμο πέρα από τη θάλασσα, και ενώ επισκέπτεται την επιφάνεια, ερωτεύεται τον γεμάτο ζωντάνια Πρίγκιπα Έρικ.

Παρόλο που οι γοργόνες απαγορεύεται να αλληλεπιδρούν με τους ανθρώπους, η Άριελ πρέπει να ακολουθήσει την καρδιά της. Κάνει συμφωνία με την κακιά μάγισσα της θάλασσας Ούρσουλα, η οποία της δίνει μια ευκαιρία να δει πως είναι η ζωή στη στεριά, αλλά τελικά βάζει τη ζωή της – και το στέμμα του πατέρα της – σε κίνδυνο.

Το Cast του The Little Mermaid έχει τους Halle Bailey ως Ariel, Jonah Hauer-King ως Prince Eric, Melissa McCarthy ως Ursula, Javier Bardem ως King Triton, Jude Akuwudike ως Joshua, Noma Dumezweni ως Queen Selina, Kajsa Mohammar ως Karina, Lorena Andrea ως Perla, Daveed Diggs ως Sebastian, Jacob Tremblay ως Flounder και Awkwafina ως Scuttle.

Η ταινία είναι σε σκηνοθεσία του υποψήφιου για Oscar, Rob Marshall (Chicago, Η Επιστροφή της Μαίρη Πόπινς), και σε σενάριο του 2 φορές υποψήφιου David Magee (Η Ζωή του Πι, Ψάχνοντας τη Χώρα του Ποτέ).

Η μεταφορά της ταινίας σε live-action έγινε από τους David Magee, Rob Marshall, και τον δύο φορές βραβευμένο με Emmy, John DeLuca, βασισμένη στη σύντομη ιστορία του Hans Christian Andersen και της ταινίας κινουμένων σχεδίων της Disney των Ron Clements και John Musker. Παραγωγός είναι ο Marc Platt, o Lin-Manuel Miranda, ο Rob Marshall και ο John DeLuca, με εξωτερικό παραγωγό τον Jeffrey Silver (The Lion King).

The Little Mermaid: Αυτό είναι το επίσημο trailer της μικρής γοργόνας με την Halle Bailey

Το The Little Mermaid (Η Μικρή Γοργόνα) θα παίξει στις ελληνικές αίθουσες στις 25 Μαΐου 2023. Παρακολουθήστε το μεταγλωττισμένο trailer παρακάτω.

Tags: