Θέλετε το John Wick: Chapter 5; Σας έχουμε άσχημα νέα

Το δημοφιλές franchise θα κάνει ένα διάλλειμα μετά την 4η ταινία
15 Μαρτίου 2023 12:05
Θέλετε το John Wick: Chapter 5; Σας έχουμε άσχημα νέα

Στις 24 Μαρτίου πρόκειται να παίξει στους κινηματογράφους το John Wick: Chapter 4 και όπως όλα δείχνουν, δεν ξέρουμε αν θα κυκλοφορήσει το 5ο κεφάλαιο. Πιο συγκεκριμένα, ο σκηνοθέτης του franchise, Chad Stahelski, έδωσε μια συνέντευξη στο THR και μίλησε για το μέλλον των ταινιών με τον Keanu Reeves.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, μόλις κυκλοφορήσει το Chapter 4 θα κάνουν ένα μεγάλο διάλλειμα, αν και η Lionsgate έχει ένα σχέδιο για το μέλλον του franchise, αλλά δεν είναι ακόμη έτοιμη να μιλήσει γι’ αυτό. Ο Stahelski και ο Reeves «έχουν τελειώσει για την ώρα».

Ο Stahelski πρόσθεσε ότι εάν τα πάει καλά το 4ο κεφάλαιο στους κινηματογράφους, τότε θα καθίσει με τον Keanu Reeves, θα πιούν ένα ποτό μαζί και θα γράψουν μερικές ιδέες για ένα υποτιθέμενο Chapter 5.

Ο John Wick θα ξεκουραστεί τώρα. Ο Keanu και εγώ θα κάνουμε ένα ταξίδι στο Τόκιο, θα καθίσουμε στο Imperial Hotel Scotch Bar και θα τα πούμε. Τι νομίζεις; Θα πιούμε ένα ουίσκι 20 ετών και θα γράψουμε τις ιδέες μας σε χαρτοπετσέτες. Εάν αυτές οι ιδέες μείνουν, ίσως να κάνουμε μια ταινία.

Μια επική ταινία με τον Keanu Reeves έρχεται στο Netflix!

Παρόλο που η 5η ταινία δεν είναι ακόμα σίγουρη, να σας υπενθυμίσουμε ότι σε λίγες μέρες θα κάνει πρεμιέρα το John Wick: Chapter 4. Η σύνοψή του έχει ως εξής:

Ο John Wick (Keanu Reeves) ανακαλύπτει ένα μονοπάτι για να νικήσει το High Table. Αλλά πριν κερδίσει την ελευθερία του, ο Wick πρέπει να αντιμετωπίσει έναν νέο εχθρό με ισχυρές συμμαχίες σε όλο τον κόσμο και δυνάμεις που μετατρέπουν παλιούς φίλους σε εχθρούς.

Στην ταινία θα δείτε μεταξύ άλλων τους Keanu Reeves, Donnie Yen, Bill Skarsgård, Laurence Fishburne, Hiroyuki Sanada, Shamier Anderson, Lance Reddick, Rina Sawayama, Scott Adkins και Ian McShane.

Όσον αφορά το κινηματογραφικό σύμπαν του John Wick, πρόσφατα μάθαμε ότι τελικά ο Keanu Reeves θα εμφανιστεί στη spinoff ταινία "Ballerina" της Ana De Armas, μαζί με τον Ian McShane ως Winston. Επίσης, εντός του John Wick Cinematic Universe στα σκαριά βρίσκεται η σειρά The Continental που θα προβληθεί μέσα από το Amazon Prime Video.

To John Wick: Chapter 4 βγαίνει στις αίθουσες στις 24 Μαρτίου 2023.