Το Netflix μόλις ακύρωσε ένα ακόμη project του

Θα είχε πρωταγωνίστρια την Scarlett Johansson
15 Μαρτίου 2023 10:04
Το Netflix μόλις ακύρωσε ένα ακόμη project του

Πριν μερικές ημέρες είχε γίνει γνωστό ότι το Netflix ετοιμάζει μια ολοκαίνουργια ταινία με την σκηνοθέτρια, Nancy Meyers, αλλά φαίνεται ότι τα πράγματα δεν πήγαν όπως περίμεναν. Και αυτό, γιατί όπως μεταφέρει τώρα το Deadline, το Paris Paramount -όπως ονομαζόταν- ακυρώθηκε λόγω budget.

Πιο συγκεκριμένα, φαίνεται ότι ο προϋπολογισμός αυτού του project ξεπερνούσε τελικά τα 130 εκατομμύρια δολάρια και αποφάσισαν και οι δύο πλευρές να χωριστούν οι δρόμοι τους. Μάλιστα, σε αυτή την ταινία θα έπαιζαν μεγάλα ονόματα του χώρου, όπως είναι η Scarlett Johansson και οι Owen Wilson, Penelope Cruz και Michael Fassbender.

Οι τέσσερις αυτοί ηθοποιοί βρίσκονταν σε συζητήσεις με το Netflix για να παίξουν στο Paris Paramount και ήταν σχεδόν όλα έτοιμα, μέχρι που δεν κατάφεραν να κλείσουν το budget. Διάφορες πηγές λένε ότι παρόλο που το στούντιο ήταν «ΟΚ» με τα 130 εκ. η Meyers «πάλευε» να πάρει 150 εκ. δολάρια, με τα 80 εκ. να πηγαίνουν στα έξοδα της ταινίας.

Φαίνεται ότι καμία πλευρά δεν έκανε πίσω και μέσα στο σαββατοκύριακο, το Netflix, πήρε την απόφαση να κόψει εντελώς την ταινία. Το Paris Paramount θα έλεγε την ιστορία δύο κινηματογραφιστών που ξανασμίγουν στα γυρίσματα της ταινίας, αλλά είχαν παράλληλα και ένα έντονο ερωτικό παρελθόν.

Μέχρι στιγμής δε γνωρίζουμε την τύχη του Paris Paramount, δηλαδή αν το πάρει κάποια άλλη υπηρεσία. Μέχρι να μάθουμε νεότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.