Quentin Tarantino: Μάθαμε την επόμενη ταινία του και δεν είναι αυτή που νομίζετε

Το 10ο και τελευταίο φιλμ του Tarantino βρίσκεται στα σκαριά
15 Μαρτίου 2023 08:04
Quentin Tarantino: Μάθαμε την επόμενη ταινία του και δεν είναι αυτή που νομίζετε

Ο Quentin Tarantino έχει δηλώσει πολλές φορές στο παρελθόν ότι η επόμενη ταινία του, η οποία θα είναι η δέκατη στον αριθμό, θέλει να είναι και η τελευταία ταινία που θα σκηνοθετήσει. Έχουν περάσει χρόνια από το Once Upon A Time in Hollywood και όλο αυτό το διάστημα υπήρχαν έντονες συζητήσεις στο χώρο για το επόμενό του project. Τώρα, μέσα από το THR αποκαλύφθηκε ο τίτλος του επόμενου φιλμ.

Αν είστε από εκείνους που θα ήθελαν ένα Kill Bill Vol. 3, να σας πούμε κάπου ότι κάτι τέτοιο δε θα συμβεί, γιατί όπως μεταφέρει το αμερικάνικο μέσο, το επόμενο project του σκηνοθέτη ονομάζεται The Movie Critic. Σύμφωνα με τις πηγές του The Hollywood Reporter, η νέα ταινία του Tarantino έχει αυτή την ονομασία, με τα γυρίσματα να ξεκινούν αυτό το φθινόπωρο. Φυσικά, ο διάσημος δημιουργός θα καθίσει και στη σκηνοθετική καρέκλα.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, το The Movie Critic λαμβάνει χώρα τη δεκαετία των ‘70s στο Los Angeles και θα έχει ως κεντρικό πρόσωπο μία γυναίκα ηθοποιό.

Μάλιστα, πολλοί πιστεύουν ότι η ταινία θα επικεντρώνεται στη διάσημη κρητικό κινηματογράφου Pauline Kael, η οποία ήταν τότε γνωστή για τις κοφτερές κριτικές που έκανε στις ταινίες. Εκείνη, είχε δουλέψει επίσης και ως σύμβουλος στην Paramount Pictures.

Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ, ότι οι εννέα ταινίες του Tarantino είναι οι εξής: Reservoir Dogs, Pulp Fiction, Jackie Brown, Kill Bill Vol. 1 και Vol. 2 (θεωρείται σαν μία), Death Proof, Inglorious Basterds, Django Unchained, The Hateful Eight και Once Upon a Time in Hollywood.

Το project δεν έχει βρει ακόμα το στούντιο παραγωγής του, αλλά σύντομα και ίσως μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε θα βρει το δικό του σπίτι. Μέχρι στιγμής δε γνωρίζουμε καν το πότε μπορεί να κυκλοφορήσει η 10η και τελευταία ταινία του Quentin Tarantino.

Πολλοί είναι εκείνοι που ζητούν το Vol. 3 του Kill Bill και παρόλο που υπήρχαν κάποια σχόλια και από τον ίδιο τον Tarantino, φαίνεται ότι αυτό δε θα συμβεί. Μάλιστα, τον Φεβρουάριο του 2022, είχαμε μάθει από την Uma Thurman ότι τα νέα για την 3η ταινία δεν ήταν και τόσο καλά.  

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.