Tom Cruise: Κάνει “βουτιά θανάτου“ στο νέο υλικό του Mission Impossible 7 (ΦΩΤΟ)

Και κόβεται η ανάσα μας μόνο που τη βλέπουμε
14 Μαρτίου 2023 18:59
Tom Cruise: Κάνει “βουτιά θανάτου“ στο νέο υλικό του Mission Impossible 7 (ΦΩΤΟ)

Ο Tom Cruise (Τομ Κρουζ) μας έχει συνηθίσει σε ριψοκίνδυνα σκηνικά και σκηνές που κόβουν την ανάσα και πάντοτε ο ίδιος εκτελεί για τις ταινίες του. Στο Mission Impossible: Dead Reckoning Part 1 που θα είναι η 7η ταινία του διάσημου franchise, ένα από τα stunts που θα μας κρατήσουν κολλημένους στις θέσεις μας είναι αυτό όπου ο Cruise οδηγεί μια μηχανή και βουτάει μαζί της από έναν γκρεμό. 

Το πιο τρελό stunt της καριέρας του μέχρι σήμερα (ή μέχρι το επόμενο) πρωταγωνιστεί στην επίσημη νέα αφίσα του Mission Impossible 7, την οποία κυκλοφόρησε η Paramount Pictures. Σε αυτήν απεικονίζεται η -ήδη εμβληματική- σκηνή που ο Κρουζ πηδάει κανονικά και χωρίς κανένα προστατευτικό σχοινί από έναν γκρεμό. 

Αυτό το υλικό ίσως και να σηματοδοτεί την αρχή της διαφημιστικής καμπάνιας της νέας ταινίας του Cruise πριν την κυκλοφορία της που θα γίνει αποκλειστικά στις αίθουσες τον Ιούλιο του 2023. Επομένως, είναι πιθανό να ακολουθήσει και ένα νέο trailer σύντομα. 

Πριν από καιρό είχε κυκλοφορήσει ένα behind the scenes βίντεο του "Dead Reckoning - Part 1" το οποίο ήταν αφιερωμένο στο γύρισμα αυτής της εξαιρετικά δύσκολης, απαιτητικής και επικίνδυνης σκηνής.  Ο σκηνοθέτης της ταινίας Christopher McQuarrie είχε δηλώσει: "Είναι μακράν το πιο επικίνδυνο πράγματα που επιχειρήσαμε ποτέ".

Δείτε τη νέα αφίσα του Mission Impossible: Dead Reckoning Part 1: 

Λίγα λόγια για τα Mission Impossible 7 & 8

Το Dead Reckoning και το Mission: Impossible 8 είναι σε σενάριο και σκηνοθεσία του Christopher McQuarrie. Πρωταγωνιστούν οι Tom CruiseVing Rhames, Henry Czerny, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Vanessa Kirby και Frederick Schmidt, Hayley Atwell, Pom Klementieff, Shea Whigham, Esai Morales, Rob Delaney, Charles Parnell, Indira Varma, Mark Gatiss, Greg Tarzan Davis και Cary Elwes.

Μια από τις ακριβότερες παραγωγές στην ιστορία

H πανδημία εκτόξευσε τα κόστη του ήδη ακριβού Mission: Impossible 7 λίγο πάνω από τα $290 εκατομμύρια δολάρια. Συγκριτικά ο προκάτοχός του "Mission: Impossible - Fallout" είχε budget που έφτανε τα $190 εκατομμύρια.

Τομ Κρουζ: Έκανε έκπληξη σε μερικούς fans ενώ γύριζε stunts για το Mission Impossible 7

Στην αύξηση του budget συμπεριλαμβάνεται και ο παράγοντας ότι η πλειοψηφία των γυρισμάτων του γίνονται σε εξωτερικές τοποθεσίες και σε πολλές χώρες ανά τον κόσμο, κάτι που στην εποχή της πανδημίας αποδείχθηκε τροχοπέδη. Όλη αυτή η κατάσταση οδήγησε τον πρωταγωνιστή και παραγωγό του φιλμ, Tom Cruise να καθυστερήσει το 7ο και το 8ο κεφάλαιο καθώς αρχικά θα γυριζόντουσαν διαδοχικά.

To Mission Impossible - Dead Reckoning Part 1 θα κυκλοφορήσει στις 14 Ιουλίου του 2023, ενώ το Mission Impossible - Dead Reckoning Part 2 στις 28 Ιουνίου του 2024.