Joker 2: Νέα ματιά στην Harley Quinn της Lady Gaga από τα γυρίσματα (ΦΩΤΟ)

Στο “Folie à Deux“ η τρέλα θα είναι για δύο!
14 Μαρτίου 2023 18:08
Joker 2: Νέα ματιά στην Harley Quinn της Lady Gaga από τα γυρίσματα (ΦΩΤΟ)

Πυρετωδώς συνεχίζονται τα γυρίσματα του Joker 2 σε σημεία της πόλης του Λος Άντζελες που έχουν "ντυθεί" ως Gotham City και στο νέο υλικό που κυκλοφόρησε από τους παπαράτσι, παίρνουμε μια ακόμη γεύση από την συμπρωταγωνίστρια του Joaquin Phoenix, την Lady Gaga

Να θυμίσουμε ότι την περασμένη εβδομάδα είχαμε δει τον Arthur Fleck/Joker του Joaquin Phoenix σε φωτογραφίες και βίντεο από το πλατό του Joker: Folie à Deux, όπου τον καταδίωκαν πολλαπλοί Jokers. 

Για όσους δε γνωρίζουν η Gaga θα υποδυθεί την "Harleen Quinzel", η οποία ως γνωστόν από το lore της DC μετατρέπεται στην "Harley Quinn", τη σύντροφο και δεξί χέρι του Joker. Αρκετές φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν τα τελευταία 24ωρα δείχνουν την Lady Gaga να φοράει μια casual ενδυμασία και να κοιτάζει με ύποπτο τρόπο γύρω της, στη συγκεκριμένη σκηνή που γύριζε. Ακόμη δεν έχουν υπάρξει φωτογραφίες που να αποκαλύπτουν την τελική της μεταμόρφωση σε Harley Quinn, αν και είναι θέμα χρόνου να συμβεί και αυτό. 

Δείτε τις υλικό από το πλατό του Joker 2: 

Παρακάτω θα δείτε την πρώτη επίσημη φωτογραφία της Warner Bros. για την "Harley" της Lady Gaga, που δημοσιεύθηκε πριν από μερικούς μήνες: 

Βάσει των όσων στοιχείων έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, το Joker 2 ή Joker: Folie à Deux θα λαμβάνει χώρα στο Arkham Asylum και θα έχει για πρωταγωνιστές τον Joaquin Phoenix ως Arthur Fleck/Joker και την Lady Gaga ως Harley Quinn. Φυσικά, η τοποθεσία δεν είναι τυχαία, αφού και στα κόμικς ο Joker γνωρίζεται με την Harley Quinn στο Arkham Asylum, όταν αυτή αναλαμβάνει να τον βοηθήσει ως ψυχίατρος, αλλά τελικά τον ερωτεύεται.

Εκτός των Joaquin Phoenix και Lady Gaga, στο Joker: Folie à Deux γνωρίζουμε μέχρι στιγμής ότι θα συμμετέχουν οι: Brendan Gleeson, Catherine Keener, Zazie Beetz, Harry Lawtey και Jacob Lofland

Το Joker: Folie à Deux αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 4 Οκτωβρίου του 2024.