Μπηχτή Dwayne Johnson για το δράμα στην DC και την απόλυση Henry Cavill

Ο πρώην σταρ του Black Adam και του DCEU απάντησε στα όσα λέγονται
14 Μαρτίου 2023 01:02
Μπηχτή Dwayne Johnson για το δράμα στην DC και την απόλυση Henry Cavill

Τη σιωπή του έσπασε ο Dwayne Johnson για τη θητεία του στο κινηματογραφικό σύμπαν της DC ως Black Adam και το δράμα πίσω από την υπόθεση του DCEU, εν μέσω του κόκκινου χαλιού των Oscars 2023

Το Variety του έκανε μερικές ερωτήσεις σχετικά με το δράμα γύρω από την απόλυση του Henry Cavill από τον ρόλο του Superman, μια κίνηση που ο ίδιος είχε προσπαθήσει με νύχια και με δόντια να πραγματοποιήσει για πολλά χρόνια. Τελικά τα κατάφερε μέσα από την περίφημη post-credits σκηνή της ταινίας "Black Adam" στην οποία επιβεβαίωνε την επιστροφή του Cavill στο ρόλο του Man of Steel. Λίγο καιρό μετά τα σχέδια αυτά πήγαν στο καλάθι των αχρήστων όταν ανέλαβε τη διοίκηση της DC ο James Gunn με τον Peter Safran, με σκοπό να ξεκινήσουν από το μηδέν το νέο DC Universe. 

Χαρακτηριστικά ξεκινώντας να απαντάει στο θέμα του Black Adam είπε τα εξής: "Το μόνο που μπορώ να κάνω, και το μόνο που μπορούσαμε να κάνουμε όταν γυρίζαμε τον "Black Adam", ήταν να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να περιβάλλουμε τους εαυτούς μας με τους καλύτερους ανθρώπους και να παραδώσουμε την καλύτερη ταινία που μπορούσαμε. Η βαθμολογία του κοινού μας ήταν στο ενενηντάρι. Οι κριτικοί έριξαν μερικές βολές, αλλά αυτό είναι απλά η φύση της δουλειάς."

Στο επόμενο σκέλος της απάντησής του όμως, σκιαγράφησε τη νέα διοίκηση της DC Studios, με μια παρομοίωση για τα όσα συνέβησαν παρασκηνιακά όταν μπήκαν στο τιμόνι οι Gunn/Safran, κυριολεκτικά μερικές μέρες μετά την πρεμιέρα του Black Adam. 

"Είναι περίπου σαν να έχεις μια επαγγελματική ομάδα ποδοσφαίρου και ο επιθετικός σου να κερδίζει πρωταθλήματα και ο προπονητής σου επίσης να κερδίζει πρωταθλήματα και μετά να έρχεται ένας νέος ιδιοκτήτης και να λέει: 'Δεν είναι αυτός ο προπονητής μου, δεν είναι ο επιθετικός μου. Θα επιλέξω κάποιον καινούργιο". είπε ο Dwayne Johnson. 

Τα υπόλοιπα μετά είναι ιστορία, καθώς ο Johnson ενημερώθηκε ότι ο Black Adam δεν αποτελεί μέρος των νέων σχεδίων του Gunn για το DC Universe, με αποτέλεσμα να πάνε όλα στράφι. 

Πλέον για το Chapter 1 του νέου κινηματογραφικού DC Universe αναμένεται μια νέα ταινία για τον Κρυπτονιανό με τίτλο "Superman: Legacy", της οποίας το σενάριο ανέλαβε ο James Gunn και θα βγει στις αίθουσες το 2025. Επίσης, αναπτύσσεται μια νέα ταινία με τους Batman και Robin με τίτλο "The Brave and the Bold" αλλά και την ταινία "Supergirl: World of Tomorrow".