Oscars 2023: Ξέσπασε σε κλάματα η Jamie Lee Curtis πάνω στη σκηνή

Η 64χρονη ηθοποιός κέρδισε το πρώτο Oscar της καριέρας της
13 Μαρτίου 2023 14:28
Oscars 2023: Ξέσπασε σε κλάματα η Jamie Lee Curtis πάνω στη σκηνή

Με παρουσιαστή τον Jimmy Kimmel, τα Oscars 2023 είχαν κυριολεκτικά τα πάντα όλα σε μία λαμπερή βραδιά με αρκετές συγκινήσεις. Μία από αυτές τις στιγμήες ήταν και με την Jamie Lee Curtis (Halloween), η οποία κέρδισε το πρώτο χρυσό αγαλματίδιο της καριέρας της και ξέσπασε σε κλάματα πάνω στη σκηνή.

Πιο συγκεκριμένα, η Curtis ανέβηκε στη σκηνή των 95ων βραβείων και παρέλαβε το πολυπόθητο χρυσό αγαλματίδιο για την ερμηνεία της ως Deirdre Beaubeirdre στο Everything Everywhere All at Once. Καθώς ευχαριστούσε την ομάδα της και όλους όσους δούλεψαν πάνω σε αυτή την ταινία, η Curtis φανερά συγκινημένη αφιέρωσε το βραβείο στην οικογένειά της, αλλά και στους γονείς της, Tony Curtis και Janet Leigh, οι οποίοι και αυτοί ήταν υποψήφιοι για Oscar πριν πολλά χρόνια.

Η Curtis κέρδισε το βραβείο για Β' Γυναικείο Ρόλο και βρισκόταν ανάμεσα στις: Angela Bassett (Black Panther: Wakanda Forever), Hong Chau (The Whale), Kerry Condon (The Banshees of Inisherin) και Stephanie Hsu (Everything Everywhere All At Once).

Δείτε τη συγκινητική ομιλία της

Πατώντας εδώ, μπορείτε να δείτε όλους τους νικητές της βραδιάς.