Oscars 2023: Δεν είχαν σφαλιάρα φέτος, αλλά ο Jimmy Kimmel έριξε δούλεμα στον Will Smith (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τον μονόλογό του
13 Μαρτίου 2023 09:41
Oscars 2023: Δεν είχαν σφαλιάρα φέτος, αλλά ο Jimmy Kimmel έριξε δούλεμα στον Will Smith (ΒΙΝΤΕΟ)

Πριν μερικές ώρες ολοκληρώθηκε αισίως η 95η Τελετή Απονομής των Oscars… χωρίς κάποιο ευτράπελο να τραβά όλα τα βλέμματα πάνω του. Παρουσιαστής του σόου ήταν για 3η φορά στην ιστορία του θεσμού ο Jimmy Kimmel, ο οποίος έφτασε στη σκηνή με αλεξίπτωτο, σαν μόλις να προσγειώθηκε από το Top Gun Maverick.

Από το μονόλογό του, ο οποίος είχε διάφορες μπηχτές και αστεία για τους αστέρες και τα κλισέ του Hollywood, δεν έλειψε φυσικά και μια αναφορά στην περίφημη «σφαλιάρα» του περσινού σόου. Συγκεκριμένα, ο Kimmel τόνισε πως αν κάποιος από το κοινό πραγματοποιήσει μια βίαιη πράξη, έπειτα θα βραβευτεί με το Όσκαρ του καλύτερου ηθοποιού και θα του δοθεί η δυνατότητα να μιλήσει για 19 λεπτά. Φυσικά, ο παρουσιαστής χλεύασε και την Ακαδημία, η οποία μετά το περσινό συμβάν, το ίδιο βράδυ βράβευσε τον Will Smith για το ρόλο του στην ταινία King Richard.

Αμέσως μετά, ο Kimmel τόνισε ότι όποιος τολμήσει να κάνει κάτι τέτοιος φέτος θα χρειαστεί να περάσει από τους διάφορους προστάτες του, την ειδική “crisis team” του, με την κάμερα να γυρνάει σε διάφορα μέλη του κοινού, όπως ο Michael B. Jordan, ο Pedro Pascal και ο Andrew Garfield.

Δείτε ολόκληρο το μονόλογο του Jimmy Kimmel από την 95η Τελετή Απονομής των Oscars:

Το αστείο του Jimmy Kimmel για την σφαλιάρα του Will Smith στον Chris Rock στα περσινά Oscars:

Σε περίπτωση που θέλετε ένα φρεσκάρισμα, μια από τις πιο viral στιγμές στην ιστορία των Oscars είναι αυτή που ο Will Smith χαστούκισε τον Chris Rock σε ζωντανή μετάδοση την ώρα της 94ης Τελετής Απονομής. Το περιστατικό έλαβε χώρα αφότου ο Rock είχε πει ένα αστείο για τη σύζυγό του Smith, Jada Pinkett-Smith.

Λόγω του ότι πάσχει από αλωπεκία, ένα αυτοάνοσο νόσημα που προκαλεί βαρύτατη τριχόπτωση, το αστείο δεν άρεσε στην Pinkett-Smith, κάτι που οδήγησε τον Will Smith στο να σηκωθεί από την καρέκλα του και να χαστουκίσει τον Rock, παγώνοντας τόσο τους παρευρισκόμενους όσο και τα εκατομμύρια κόσμου που παρακολουθούσε το event. Από τότε έχουν ακουστεί πολλά για το περιστατικό, με αποκορύφωμα το ειδικό απόσπασμα του πρόσφατου stand-up σόου του Rock, στο οποίο ο κωμικός ήταν κυριολεκτικά ασυγκράτητος.