Oscars 2023: Συγκλονιστική η Rihanna που ερμήνευσε ζωντανά το κομμάτι “Lift Me Up“ (ΒΙΝΤΕΟ)

Αν και έγκυος κατάφερε ξανά να μαγνητίσει με το ταλέντο της
13 Μαρτίου 2023 08:06
Oscars 2023: Συγκλονιστική η Rihanna που ερμήνευσε ζωντανά το κομμάτι “Lift Me Up“ (ΒΙΝΤΕΟ)

Όπως συνηθίζεται με τα υποψήφια για Όσκαρ τραγούδια, δε γινόταν να λείπει η Rihanna από τα Oscars 2023. Παρόλο που όντας έγκυος, και η κοιλιά της είναι πλέον πιο εμφανής από ότι στο ημίχρονο του Super Bowl, η Rihanna κατάφερε να μαγνητίσει τους πάντες ερμηνεύοντας το κομμάτι "Lift Me Up" που ακούγεται στο Black Panther: Wakanda Forever

Το εν λόγω κομμάτι αποτελεί το πρώτο της νέο δείγμα μουσικής ύστερα από έξι χρόνια απουσίας της πασίγνωστης τραγουδίστριας, για το οποίο συνεργάστηκε με την Tems, τον συνθέτη της ταινίας Ludwig Göransson και τον σκηνοθέτη, Ryan Coogler, για να το γράψουν. 

Με μια σχετικά λιτή εμφάνιση και χάρη στο αστείρευτο ταλέντο της, η Rihanna θύμισε στο κοινό πως μπορεί να προσφέρει μια μαγευτική ερμηνεία. Και αυτό ακριβώς έκανε, καθώς συγκλόνισε το Dolby Theatre και τους εκατομμύρια τηλεθεατές με τη ζωντανή εμφάνισή της. 

Δείτε την ερμηνεία του Lift Me Up από τη Rihanna στα Oscars 2023: 

Αυτή ήταν και η πρώτη της υποψηφιότητα για Όσκαρ στην καριέρα της, αλλά δεν ήταν αρκετή για να αποσπάσει και το χρυσό αγαλματίδιο στην κατηγορία Καλύτερου Τραγουδιού, καθώς το έλαβε η ινδική υπερπαραγωγή "RRR" με το κομμάτι "Naatu Naatu" του M.M. Keeravaani. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέσα σε μερικές ώρες από τη δημοσίευση, η ερμηνεία της έχει γίνει viral στο Twitter, μετρώντας πάνω από 1.5 εκατομμύρια προβολές

Πατώντας εδώ μπορείτε να απολαύσετε την εξίσου ηλεκτρισμένη ερμηνεία της Lady Gaga στα Oscars 2023, η οποία τραγούδησε το "Hold My Hand" από την ταινία "Top Gun: Maverick".

Το Black Panther: Wakanda Forever έλαβε 6 υποψηφιότητες για Όσκαρ, φεύγοντας από την 95η Τελετή Απονομής με ένα χρυσό αγαλματίδιο στην κατηγορία Καλύτερων Κοστουμιών. 

Δείτε τους νικητές των φετινών Oscars πατώντας εδώ.