Oscars 2023: Μάγεψε η Lady Gaga τραγουδώντας το κομμάτι του Top Gun: Maverick (BINTEO)

Χωρίς μακιγιάζ και με μια μαύρη μπλούζα καθήλωσε το Dolby Theatre
13 Μαρτίου 2023 06:31
Oscars 2023: Μάγεψε η Lady Gaga τραγουδώντας το κομμάτι του Top Gun: Maverick (BINTEO)

Η εμφάνιση της Lady Gaga στα φετινά Oscars μπορεί να ήταν μια απόφαση της τελευταίας στιγμής, αλλά η ερμηνεία της κάθε άλλο παρά πρόχειρη ήταν. Η Gaga που ήταν υποψήφια για το τραγούδι "Hold My Hand" που ακούγεται στο Top Gun: Maverick, ανέβηκε στη σκηνή του Dolby Theatre, έχοντας βγάλει το μακιγιάζ της και φορώντας απλώς ένα απλό μαύρο τζιν και μια μαύρη μπλούζα, ενώ συνοδευόταν από έναν κιθαρίστα και έναν πιανίστα.

Μόνο με τη φωνή και το αστείρευτο ταλέντο της, ερμήνευσε καταπληκτικά το "Hold My Hand" αποδεικνύοντας ότι δεν χρειάζονται φανταχτερά φορέματα και εντυπωσιακά χορευτικά για να καταφέρει κανείς να καθηλώσει τους θεατές. 

Η ίδια προλόγισε το κομμάτι της λέγοντας: "Έγραψα αυτό το τραγούδι με τον φίλο μου BloodPop για την ταινία Top Gun: Maverick στο υπόγειο του στούντιου μου. Είναι κάτι βαθιά προσωπικό για μένα και πιστεύω ότι όλοι χρειαζόμαστε ο ένας τον άλλον. Χρειαζόμαστε πολλή αγάπη για να περπατήσουμε σε αυτή τη ζωή και όλοι χρειαζόμαστε έναν ήρωα μερικές φορές. Υπάρχουν ήρωες παντού γύρω μας, σε αφανή μέρη, αλλά μπορεί να ανακαλύψετε ότι μπορείτε να γίνετε ο δικός σας ήρωας, ακόμα κι αν νιώθετε διαλυμένοι μέσα σας".

Δείτε το βίντεο με την ερμηνεία της Lady Gaga στα Oscars 2023: 

Το βίντεο της ερμηνεία του Hold My Hand έχει γίνει τρομερά viral καθώς μέσα σε μερικές ώρες έχει ξεπεράσει το 1.3 εκατομμύρια προβολές στο Twitter.

Σε μια βραδιά που το "Τα Πάντα Όλα" σάρωσε...σχεδόν τα πάντα, δείτε τους νικητές των φετινών Oscars πατώντας εδώ. 

Tags: