Marvel: Αυτή είναι η πρώτη αυθεντική ηρωίδα του MCU - Δείτε φωτογραφία

Θα τη γνωρίσουμε μέσα από τη 2η σεζόν του What If?
10 Μαρτίου 2023 16:47
Marvel: Αυτή είναι η πρώτη αυθεντική ηρωίδα του MCU - Δείτε φωτογραφία

Η Marvel Studios ετοιμάζεται για μια πρωτοποριακή κίνηση για τα δεδομένα του κινηματογραφικού της σύμπαντος, καθώς θα μας συστήσει στην πρώτη πρωτότυπη σούπερ ηρωίδα του MCU

Ο λόγος για την Kahhori (προφέρεται ως KAH-HORTI), η οποία είναι μια νεαρή ιθαγενής της φυλής των Mohawk, που συναντά τον Tesseract στην εποχή της αποικιοκρατίας της Αμερικής. Η Marvel υποστηρίζει ότι δούλεψε στενά με τον ιστορικό Doug George για να υπάρξει σωστή εκπροσώπηση και ιστορική ακρίβεια στην περιπέτειά της. 

Στην επίσημη περιγραφή του χαρακτήρος αναφέρει τα εξής: Το Tesseract αποκτά μια νέα ζωή και μια νέα μυθολογία, μετατρέποντας μια λίμνη σε μια πύλη προς τα αστέρια και παρασύρει την Kahhori, μια νεαρή Mohawk, σε ένα ταξίδι αναζήτησης για να ανακαλύψει τη δύναμή της.

Το ντεμπούτο της αναμένεται να κάνει σε ένα επεισόδιο της επερχόμενης 2ης σεζόν του What If?. Κάποια άλλη πληροφορία δεν δόθηκε για αυτήν την ολοκαίνουργια superhero του MCU, αλλά η Marvel τρέφει ελπίδες να της δώσει μεγαλύτερο ρόλο από μια εμφάνιση στην animated σειρά της. 

Δείτε την πρώτη εικόνα της νέας πρωτότυπης ηρωίδας της Marvel: 

Ο σκηνοθέτης Bryan Andrews, η εκτελεστική παραγωγή A.C. Bradley, ο σεναριογράφος Matthew Chauncey και ολόκληρη η ομάδα παραγωγής συνεργάστηκαν επίσης με μέλη του έθνους Mohawk για να σχεδιάσουν την εμφάνιση και το περιβάλλον της Kahhori και να βοηθήσουν στην ενσωμάτωση της παραδοσιακής μουσικής των Mohawk για να χρησιμοποιηθεί στη μουσική επένδυση.

Η 2η σεζόν του Marvel's What If...? θα κυκλοφορήσει μέσα από το Disney Plus, χωρίς να υπάρχει επίσημη ημερομηνία πρεμιέρας. Οι τελευταίες φήμες θέλουν την επιστροφή της να γίνεται πλέον το 2024.