Jennifer Lawrence: Η νέα κωμωδία της δεν είναι για όλους - Δείτε το trailer

Θα παίξει στους κινηματογράφους τον Ιούνιο
10 Μαρτίου 2023 16:27
Jennifer Lawrence: Η νέα κωμωδία της δεν είναι για όλους - Δείτε το trailer

Η Sony Pictures έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το επίσημο trailer του No Hard Feelings, το οποίο δεν είναι για όλους. Αναλυτικότερα, πρόκειται για μία κωμωδία με πρωταγωνίστρια την Jennifer Lawrence των Hunger Games που είναι για «για μεγάλους» μιας και έχει R-rated βαθμολογία.

Το cast της ταινίας συμπληρώνουν οι Andrew Barth Feldman ως Percy, Matthew Broderick ως his father, Laura Benanti ως τη μητέρα της, Natalie Morales, Hasan Minhaj, Kyle Mooney, Ebon Moss-Bachrach, Scott MacArthur και άλλοι. Στην παραγωγή βρίσκονται οι Lawrence, Alex Saks, Naomi Odenkirk, Marc Provissiero, Justine Ciarrocchi, John Phillips και Kerry Orent.

Η σύνοψη αναφέρει τα εξής: Στα πρόθυρα να χάσει το πατρικό σπίτι της, η Maddie ανακαλύπτει μια ενδιαφέρουσα αγγελία: πλούσιοι γονείς αναζητούν κάποια γυναίκα για να βγαίνει ραντεβού με τον εσωστρεφή 19χρονο γιό τους. Προς έκληξή της, η Maddie σύντομα θα καταλάβει ότι ο δύστροπος Percy δεν είναι…σιγουράκι.

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Gene Stupnitsky (Good Boys), ενώ το σενάριο έγραψε ο John Phillips.

Το No Hard Feelings θα παίξει στους κινηματογράφους στις 23 Ιουνίου. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.