Δείτε το νέο μεταγλωττισμένο trailer της ταινίας Super Mario Bros.

Πατήστε START αυτόν τον Απρίλιο στους κινηματογράφους.
10 Μαρτίου 2023 16:03
Δείτε το νέο μεταγλωττισμένο trailer της ταινίας Super Mario Bros.

Το νέο και τελικό trailer πριν την πρεμιέρα του Super Mario Bros. Movie κυκλοφόρησε η Illumination δίνοντας μια ακόμη ματιά στην πολυαναμενόμενη ταινία κινουμένων σχεδίων με τους αγαπημένους ήρωες της Nintendo. 

Σε αυτό το trailer εκτός από αρκετά ευτράπελα που συναντούν ο Luigi με τον Mario στο Mushroom Kingdom, θα δείτε και μπόλικα πλάνα με αρκετή ξέφρενη "Mario Kart" δράση. Επίσης, σας έχουμε το εν λόγω trailer και με την ελληνική μεταγλώττιση, για να πάρετε μια γεύση και από την βερσιόν με το ελληνικό voice cast. 

Στα ελληνικά δανείζουν τις φωνές τους οι εξής: Κωνσταντίνος Λάγκος, Βασίλης Παπαστάθης, Στεφανία Φιλιάδη, Βασίλης Αξιώτης, Θάνος Λέκκας, Δημήτρης Σάρλος, Κωνσταντίνος Ρεπάνης, Μαριάνθη Σοντάκη. 

Δείτε το τελικό trailer του Super Mario Bros. Movie: 

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η εν λόγω animated ταινία που έγινε με την υποστήριξη της Nintendo, θα έρθει στις οθόνες με ένα πραγματικά υπέρλαμπρο cast. Ο Chris Pratt θα δανείσει τη φωνή του στον Mario, ενώ πλάι του θα παίξει και η Anya Taylor-Joy ως Peach. Βέβαια, από την ταινία του Mario δε θα μπορούσε να λείπει και ο Luigi, τον οποίο θα τον υποδυθεί ο Charlie Day, ενώ ο Jack Black θα είναι ο Bowser.

Τα υπόλοιπα μέλη του cast είναι: Keegan-Michael Key ως Toad, Seth Rogen ως Donkey Kong, Fred Armisen ως Cranky Kong, Kevin Michael Richardson ως Kamek, Sebastian Maniscalco ως Spike, ενώ έγινε γνωστό ότι ο επί δεκαετίες “Mario”, Charles Martinet, θα βρίσκεται και αυτός στην ταινία ως “έκπληξη”.

Τη σκηνοθεσία ανέλαβαν οι Aaron Horvath και Michael Jelenic, ενώ οι Chris Meledandri και ο δημιουργός του Mario, Shigeru Miyamoto είναι εκτελεστικοί παραγωγοί. 

Η ταινία Super Mario Bros. θα βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 6 Απριλίου του 2023.