Η Jenna Ortega θα παίξει στο Beetlejuice 2, μαζί με τον Michael Keaton

Ψήνεται το κινηματογραφικό reunion της σταρ του “Wednesday“ με τον Tim Burton
10 Μαρτίου 2023 15:34
Η Jenna Ortega θα παίξει στο Beetlejuice 2, μαζί με τον Michael Keaton

Ένα άκρως Tim Burtonικό reunion ψήνεται για τη μεγάλη οθόνη για χάρη του sequel του Beetlejuice. Ναι, ο Σκαθαροζούμης ετοιμάζεται να επιστρέψει και φαίνεται πως θα φέρει μια ανερχόμενη σταρ στο cast, που αυτή τη στιγμή είναι ένα από τα πιο καυτά ονόματα του Χόλιγουντ. 

Ο λόγος για την Jenna Ortega, που χάρη στο ρόλο της στη σειρά "Wednesday" του Netflix, οι μετοχές της εκτοξεύθηκαν. Για αυτό και ακούγεται έντονα πως θα παίξει στο Beetlejuice 2 του Tim Burton κάτι που θα την επανενώσει σε gothic ρυθμούς ξανά, αλλά για πρώτη φορά κινηματογραφικά με τον Burton, καθώς οι δυο τους συνεργάστηκαν στο Wednesday. Συγκεκριμένα ο Burton σκηνοθέτησε τέσσερα από τα οκτώ επεισόδια της σειράς, όντας επίσης εκτελεστικός παραγωγός. 

Στο sequel αναμένεται να υποδυθεί την κόρη της Lydia Deetz, που στην πρώτη ταινία την υποδύθηκε η Winona Ryder. Φυσικά θα επιστρέψει η Ryder μαζί με τον Michael Keaton στον ρόλο του Σκαθαροζούμη, διότι όπως έχει πει και ο Tim Burton, Beetlejuice χωρίς αυτόν δε γίνεται. 

Την πληροφορία μετέφερε πρώτο το Hot Mic Podcast του Jeff Sneider και μετέδωσε επίσης το έγκριτο Variety, επιβεβαιώνοντας πρακτικά την είδηση.  

Το πρωτότυπο "Beetlejuice" επικεντρώνεται στους Charles (Jeffrey Jones), Delia (Catherine O'Hara) και Lydia Deetz (Ryder), οι οποίοι κατοικούν σε ένα σπίτι που προηγουμένως έμεναν οι Maitlands (Alec Baldwin και Geena Davis). Οι Maitlands πέθαναν σε αυτοκινητιστικό ατύχημα, αλλά οι στοιχειωμένοι εαυτοί τους θέλουν να ξανακατοικήσουν στο πρώην σπίτι τους, προσλαμβάνοντας τον Beetlejuice (Keaton), έναν "βιο-εξορκιστή", για να τρομάξει τους Deetzes.

Το Beetlejuice 2 συζητιέται από το 2013 όταν και αναφέρθηκε σε αυτό η Winona Ryder σε μια συνέντευξή της, λέγοντας μάλιστα ότι δε θα είναι κάποιο remake αλλά μια συνέχεια του 30 και πλέον χρόνια μετά. 

Ο "Σκαθαροζούμης" κυκλοφόρησε το 1988 σημειώνοντας τεράστια εισπρακτική επιτυχία καθώς με budget των $15 εκατομμυρίων, έφερε στα ταμεία του πάνω από $75 εκατομμύρια. Αποτελεί φυσικά μια cult classic μαύρη κωμωδία και υπόδειγμα της αφήγησης και του σκηνοθετικού ύφους του Tim Burton.