Jimmy Kimmel για νέα ενδεχόμενη σφαλιάρα στα Oscars 2023: “Θα τον πλακώσω στο ξύλο”

Ο φετινός παρουσιαστής μιλά για το ενδεχόμενο
09 Μαρτίου 2023 13:50
Jimmy Kimmel για νέα ενδεχόμενη σφαλιάρα στα Oscars 2023: “Θα τον πλακώσω στο ξύλο”

Μια από τις πιο viral στιγμές στην ιστορία των Oscars είναι αυτή που ο Will Smith χαστούκισε τον Chris Rock σε ζωντανή μετάδοση την ώρα της 94ης Τελετής Απονομής. Το περιστατικό έλαβε χώρα αφότου ο Rock είχε πει ένα αστείο για τη σύζυγό του Smith, Jada Pinkett-Smith.

Λόγω του ότι πάσχει από αλωπεκία, ένα αυτοάνοσο νόσημα που προκαλεί βαρύτατη τριχόπτωση, το αστείο δεν άρεσε στην Pinkett-Smith, κάτι που οδήγησε τον Will Smith στο να σηκωθεί από την καρέκλα του και να χαστουκίσει τον Rock, παγώνοντας τόσο τους παρευρισκόμενους όσο και τα εκατομμύρια κόσμου που παρακολουθούσε το event. Από τότε έχουν ακουστεί πολλά για το περιστατικό, με αποκορύφωμα το ειδικό απόσπασμα του πρόσφατου stand-up σόου του Rock, στο οποίο ο κωμικός ήταν κυριολεκτικά ασυγκράτητος.

Τώρα, μιας και βρισκόμαστε μόλις μερικές ημέρες πριν τα φετινά Oscars 2023, ο παρουσιαστής τους, Jimmy Kimmel, κλήθηκε να σχολιάσει πώς ακριβώς σκοπεύει να διαχειριστεί μια πιθανή επανάληψη του περιστατικού. Συγκεκριμένα, μιλώντας στο The Holywood Reporter τόνισε:

Αν υπάρξει κι άλλο χαστούκι, τι θα κάνεις;

Εννοείς, αν κάποιος έρθει στη σκηνή και με χαστουκίσει; Λοιπόν, θα τον ζυγίσω με το μάτι και αν είμαι μεγαλύτερος από αυτόν, θα τον σπάω στο ξύλο, ζωντανά στην τηλεόραση. Αν είναι ο The Rock, απλά θα τρέξω.

Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής ρωτήθηκε αν θα συμπεριλάβει στο μονόλογό του κάποιο σχετικό αστείο, μιας και πλέον το όλο θέμα έχει καταντήσει κάπως βαρετό για πολύ κόσμο. Παρακάτω μπορείτε να βρείτε και αυτό το απόσπασμα της συνέντευξης:

Δεν είναι σχεδόν βαρετά τα αστεία σχετικά με το χαστούκι πλέον;

Λοιπόν, ό,τι κι αν πω σχετικά με αυτό, θα πρέπει να είναι σπουδαίο, σωστά; Έχουν ειπωθεί τόσα πολλά και έχει δοθεί τόση έμφαση σε αυτό το περιστατικό. Προφανώς δεν θέλω να κάνω ολόκληρο τον μονόλογό μου να αφορά αυτό, αλλά θα ήταν γελοίο και να μην το αναφέρω καν.

Για την ιστορία, η 95η Τελετής Απονομής θα πραγματοποιηθεί από την Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών στο Dolby Theatre του Λος Άντζελες στις 12 Μαρτίου του 2023.