Αποστομωτική απάντηση Nicolas Cage για το ενδεχόμενο να παίξει σε ταινία της Marvel

Ο εκκεντρικός σταρ του Χόλιγουντ είπε πως απλώς θέλει να είναι ο εαυτός του, μεταξύ άλλων
08 Μαρτίου 2023 23:48
Αποστομωτική απάντηση Nicolas Cage για το ενδεχόμενο να παίξει σε ταινία της Marvel

Ο Νίκολας Κέιτζ (Nicolas Cage) μπορεί να μην του φαίνεται βάσει φιλμογραφίας, αλλά είναι τεράστιος φαν των κόμικς και φυσικά αυτών της Marvel. Άλλωστε έχει παραδεχθεί ότι το καλλιτεχνικό του όνομα το πήρε από τον χαρακτήρα Luke Cage της Marvel, καθώς το πραγματικό του όνομα είναι Nicolas Kim Coppola -ναι, ανιψιός του Francis Ford Coppolla και σκηνοθέτη του "Νονού". 

Σε πρόσφατη βράβευσή του για το Variety Legend & Groundbreaker Award στο Miami Film Festival ο 59χρονος εκκεντρικός σταρ του Χόλιγουντ έδωσε μια αποστομωτική απάντηση στην ερώτηση εάν θα παίξει στο MCU και μελλοντικά σε ταινία της Marvel. 

"Δε χρειάζεται να είμαι στο MCU, είμαι ο Nic Cage" είπε χαρακτηριστικά ο Nicolas Cage στο πλαίσιο του event, αποκλείοντας έτσι κάθε ενδεχόμενο να παίξει ξανά σε ταινία της Marvel εντός του κινηματογραφικού της σύμπαντος. 

Διότι εκτός του MCU έχει παίξει στο παρελθόν και συγκεκριμένα τον Ghost Rider/Johnny Blaze στην ομώνυμη ταινία του 2007, αλλά και στο sequel "Ghost Rider: Spirit of Vengeance" του 2011. Επίσης πιο παλιά τη δεκαετία του '90 ο Cage θα υποδυόταν τον Superman στην ταινία "Superman Lives" σε σκηνοθεσία Tim Burton, ένα project που τελικά ακυρώθηκε αλλά μερικές φωτογραφίες του ηθοποιού με την εμβληματική στολή έχουν δει το φως της δημοσιότητας. 

Επίσης, τον ρώτησαν και ποια είναι η άποψή του για την τρέχουσα κατάσταση των ταινιών και του superhero genre λέγοντας: 

"Πρέπει να είμαι ευγενικός με τις ταινίες της Marvel, επειδή πήρα το όνομά μου από έναν χαρακτήρα του Stan Lee, τον Luke Cage. Τι να κάνω, να μειώσω τις ταινίες της Marvel; Ο Stan Lee είναι ο σουρεαλιστικός πατέρας μου. Μου έδωσε το όνομά μου. Καταλαβαίνω την απογοήτευση. Το καταλαβαίνω. Αλλά νομίζω ότι υπάρχει αρκετός χώρος για όλους. Βλέπω ταινίες όπως το 'Tár'. Βλέπω όλα τα είδη καλλιτεχνικών και ανεξάρτητων ταινιών. Νομίζω ότι υπάρχει αρκετός χώρος για όλους".

Η επόμενη ταινία που θα απολαύσουμε τον Nic Cage είναι στην horror κωμωδία με τίτλο "Renfield" όπου θα υποδυθεί μια "pop" εκδοχή του Κόμη Δράκουλα. Η ταινία θα προβάλλεται από τις 13 Απριλίου στους ελληνικούς κινηματογράφους.