Seven Kings Must Die: Η sequel ταινία του The Last Kingdom έχει ημερομηνία πρεμιέρας (ΦΩΤΟ)

Θα παίξει στο Netflix μέσα στον Απρίλιο
08 Μαρτίου 2023 15:57
Seven Kings Must Die: Η sequel ταινία του The Last Kingdom έχει ημερομηνία πρεμιέρας (ΦΩΤΟ)

Το Netflix κυκλοφόρησε τις πρώτες εικόνες, αλλά και την επίσημη αφίσα του Seven Kings Must Die (Οι Επτά Βασιλιάδες Πρέπει να Πεθάνουν), το οποίο θα κάνει πρεμιέρα μέσα στον Απρίλιο. Πρόκειται για μία ταινία των δύο ωρών που λειτουργεί ως sequel της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς The Last Kingdom.

Τη σκηνοθεσία της ταινίας έχει αναλάβει ο Ed Bazalgette, ενώ το σενάριο έχει γράψει η Martha Hillier. Ο Alexander Dreymon, ο οποίος πρωταγωνιστεί στη σειρά της υπηρεσίας δήλωσε ότι είναι περήφανος για το cast και για όλους όσους δούλεψαν σε αυτό το project.

Ήταν μεγάλη μου τιμή να είμαι μέρος αυτής της ιστορίας όλα αυτά τα χρόνια. Ήταν μια πρόκληση ο ρόλος του Uhtred. Κρέμασα το σπαθί αυτού του χαρακτήρα μετά το τέλος των γυρισμάτων του Seven Kings και αισθάνθηκα «βαρύς» παρόλο που ήξερα ότι η ιστορία αυτή έχει φτάσει πια στο τέλος της.

Είμαι πολύ περήφανος για όλους αυτούς τους ανθρώπους που ξόδεψαν πάρα πολλές ώρες για να φτιάξουν αυτό το project. Όσο για τους πιστούς θαυμαστές μας…τι να πω; Είστε ο λόγος που φτάσαμε σε αυτό το σημείο και πρέπει να φέρουμε αυτό το έπος σε ένα τέλος.

Αν δεν έχετε παρακολουθήσει τη σειρά, η σύνοψή της λέει τα εξής:

Καθώς ο Άλφρεντ ο Μέγας υπερασπίζεται το βασίλειο από Σκανδιναβούς επιδρομείς, ο Ούτρεντ, γεννημένος Σάξονας και μεγαλωμένος από Βίκινγκς αναζητά όσα του ανήκουν.

Το The Last Kingdom κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2015 από το BBC Two και το Netflix αγόρασε τα δικαιώματα στην 3η σεζόν. Συνολικά, στην streaming υπηρεσία θα βρείτε τέσσερις σεζόν.

Το Seven Kings Must Die θα παίξει στο Netflix στις 14 Απριλίου.