Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves – Μη χάσετε το νέο trailer αν είστε λάτρεις των RPG παιχνιδιών

Στα τέλη του Μαρτίου η πρεμιέρα του φιλμ
07 Μαρτίου 2023 23:58
Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves – Μη χάσετε το νέο trailer αν είστε λάτρεις των RPG παιχνιδιών

Η Paramount Pictures δημοσίευσε το νέο trailer για την “RPG” ταινία της Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves, την οποία θα δείτε στους κινηματογράφους στο τέλος του μήνα.

Το φιλμ υπόσχεται μια θεότρελη περιπέτειά, γεμάτη μαγείες, μάχες, τέρατα, δράκους  ekpl;hjeiw και ό,τι άλλο φαντάζεστε που έχει να κάνει με το D&D.

Η περίληψη της ταινίας λέει τα εξής: Ένας γοητευτικός κλέφτης και μια ομάδα τυχοδιωκτών οργανώνουν μια επική ληστεία για την απόκτηση ενός χαμένου κειμηλίου, αλλά τα σχέδια τους θα στραβώσουν επικίνδυνα, όταν συγκρουσθούν με τα λάθος άτομα. Η ταινία «Dungeons & Dragons: Εντιμότητα Μεταξύ Κλεφτών» ζωντανεύει τον πλούσιο κόσμο και το πνεύμα του θρυλικού παιχνιδιού ρόλων σε μια ξεκαρδιστική και γεμάτη δράση κινηματογραφική περιπέτεια.

Το παιχνίδι της Hasbro θα ζωντανέψει στη μεγάλη οθόνη, με ένα απίθανο cast που θα απαρτίζεται από τους Chris Pine (Star Trek, Hell or High Water), Michelle Rodriguez (Avatar, Fast and Furious), Rege-Jean Page (Bridgerton), Justice Smith (Pokemon: Detective Pikachu), Hugh Grant (About A Boy, Love Actually) και Sophia Lillis (It).

Η πεντάδα των Pine, Rodriguez, Page, Lillis και Smith, είναι ληστές που βοηθούν κατά λάθος έναν κόκκινο μάγο από το Tay να αποκτήσει ένα relic και μετά αποφασίζουν να το πάρουν πίσω. Ο Jonathan Goldstein μαζί με τον John Francis Daley έχουν αναλάβει τη σκηνοθεσία και το σενάριο της ταινίας, που στο παρελθόν δούλεψαν στα σενάρια των "Horrible Bosses" και "Spider-Man: Homecoming".

Επίσης, ο Jeremy Latcham βρίσκεται στην παραγωγή μαζί με το στούντιο του eOne μαζί με τον Brian Goldner της Hasbro.

Το Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves θα παίξει στους κινηματογράφους στις 31 Μαρτίου. Παρακάτω θα βρείτε και το νέο trailer.