Hugh Jackman: Δε φαντάζεστε πόσες θερμίδες καταναλώνει για να γίνει ξανά Wolverine στο Deadpool 3

Ο 54χρονος σταρ αποκάλυψε την αυστηρή διατροφή που ακολουθεί στο Instagram
07 Μαρτίου 2023 18:11
Hugh Jackman: Δε φαντάζεστε πόσες θερμίδες καταναλώνει για να γίνει ξανά Wolverine στο Deadpool 3

Σε "Wolverine mode" μπήκε για τα καλά ο Χιού Τζάκμαν (Hugh Jackman) ενόψει του Deadpool 3 στο οποίο θα επιστρέψει στον εμβληματικό αυτόν ρόλο, μαζί με τον Ryan Reynolds ως Deadpool φυσικά.

Η πρώτη Deadpool ταινία και πρώτη εμφάνιση του Wolverine εντός του MCU αναμένεται να είναι ένα από τα πιο καυτά κινηματογραφικά events του 2024 και οι προετοιμασίες γίνονται από τώρα καθώς τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν τον Μάιο. 

Παρά τα 54 χρόνια του ο χολιγουντιανός ηθοποιός αποκάλυψε την αυστηρή διατροφή που ακολουθεί για να τουμπανιάσει ξανά και να μπει σε φόρμα "Wolverine". Στη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram του ανέβασε μερικά από τα γεύματα που τρώει καθημερινά, ευχαριστώντας τον προσωπικό του σεφ που τον βοηθάει στη διαδικασία αυτή. 

"Στον όγκο. Μια απλή καθημερινή μέρα" έγραψε και αποκάλυψε ότι καταναλώνει καθημερινώς πάνω από 8.000 θερμίδες για να βρεθεί στην κατάλληλη φυσική κατάσταση ούτως ώστε να επιστρέψει ως Wolverine.

Τα γεύματα του Jackman περιλαμβάνουν μαύρο λαβράκι (2.000 θερμίδες), σολομό Παταγονίας (2.100 θερμίδες), δύο μπιφτέκια κοτόπουλου (περίπου 1.000 θερμίδες το καθένα) και δύο μπριζόλες φιλέτο (1.100 θερμίδες η κάθεμία). 

Δείτε την ανάρτησή του στο Instagram: 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hugh Jackman (@thehughjackman)

Πριν αρκετούς μήνες είχε αναρτήσει την παρακάτω φωτογραφία στο Instagram, δείχνοντας τη σκληρή προπόνηση που κάνει καθημερινά.

Σε μια άλλη του πρόσφατη συνέντευξη ο σταρ του Deadpool 3 αποκάλυψε και μια λεπτομέρεια για την ταινία που πιθανότατα να είναι spoiler

Πρόσφατα μάθαμε για το τρίτο όνομα του cast που είναι η Emma Corrin από τη σειρά The Crown του Netflix. Στο Deadpool 3, που ίσως και να λέγεται τελικά "Wolverine and Deadpool", θα είναι σαν το σκύλο με τη γάτα οι δυο τους, όπως έχει κάνει tease σε πρόσφατες συνεντεύξεις ο Hugh Jackman. Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Charlie Cox δήλωσε πως "υπάρχει χώρος" για εμφάνιση του Daredevil στην ταινία. 

Να θυμίσουμε ότι τη σκηνοθεσία του Deadpool 3 ανέλαβε ο Shawn Levy των "Free Guy", "The Adam Project" και "Stranger Things", ενώ στο σενάριο επιστρέφουν οι Rhett Reese και Paul Wernick από τα Deadpool και Deadpool 2.  

To Deadpool 3 αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 8 Νοεμβρίου του 2024.