Scream VI: Αυτές οι φωτογραφίες θα σας προετοιμάσουν για την πρεμιέρα!

Ραντεβού στις αίθουσες την επόμενη εβδομάδα
06 Μαρτίου 2023 20:53
Scream VI: Αυτές οι φωτογραφίες θα σας προετοιμάσουν για την πρεμιέρα!

Η Paramount Pictures έδωσε στη δημοσιότητα πάρα πολλές φωτογραφίες από το Scream VI, το οποίο θα καταφθάσει στις κινηματογραφικές αίθουσες την επόμενη εβδομάδα. Ναι, πλέον μετράμε αντίστροφα για τις νέες περιπέτειες του Ghostface.

Ο θρυλικός δολοφόνος της μεγάλης οθόνης φεύγει πλέον από το Woodsboro και κυνηγάει τα νέα θύματά του στη Νέα Υόρκη, η οποία φαίνεται ότι θα βαφτεί με αίμα, όπως είδαμε από τα πρώτα trailers. Και αυτό φαίνεται και στις νέες εικόνες που θα δείτε παρακάτω, με γνωστά και καινούργια πρόσωπα να βρίσκονται στο επίκεντρο.

Δείτε το νέο φωτογραφικό υλικό του Scream VI:

Η επίσημη σύνοψη της ταινίας λέει τα εξής:

Αυτό δεν είναι σε καμία περίπτωση σαν τους άλλους Ghost Face. Μετά από τους φόνους του τελευταίου Ghostface, οι τέσσερις επιζήσαντες αφήνουν το Woodsboro και ξεκινούν ένα νέο κεφάλαιο.

Το cast του Scream 6 αποτελείται από τους Jenna Ortega, Melissa Barrera, Jasmin Savoy Brown, Mason Gooding, Hayden Panettiere, Courteney Cox, Dermot Mulroney, καθώς και τους Jack Champion (Avatar 2), Liana Liberato (If I Stay), Devyn Nekoda (Backstage), Henry Czerny, Tony Revolori, Samara Weaving και Josh Segarra (Arrow).

Ένα σημαντικό πρόσωπο του Scream franchise θα απουσιάζει από το Scream 6. Ο λόγος για την Neve Campbell που αποφάσισε να μην επιστρέψει για το Scream 6, αφού έλαβε μια προσφορά που ισχυρίζεται ότι δεν αντικατοπτρίζει την αξία που φέρνει στο franchise.

Τη σκηνοθεσία του φιλμ έχουν αναλάβει για ακόμη μια φορά οι Matt Bettinelli-Olpin και Tyler Gillett, σε σενάριο που γράφτηκε από τους James Vanderbilt και Guy Busick.

Οι πρώτες αντιδράσεις της ταινίας έφτασαν και είναι θετικές. Περισσότερα γι’ αυτό μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ.

Το Scream VI είναι προγραμματισμένο να βγει στις αίθουσες παγκοσμίως στις 9 Μαρτίου.

Tags: