Αυτές τις ταινίες λιώνουν οι Έλληνες στο Netflix σήμερα  

Κυκλοφόρησαν όλες μαζί μέσα στον Μάρτιο

Αυτές τις ταινίες λιώνουν οι Έλληνες στο Netflix σήμερα

Πριν από λίγο καιρό σας είχαμε ενημερώσει με σχετική είδηση, ότι τρεις αγαπημένες ταινίες, με πρωταγωνιστή τον Keanu Reeves θα καταφθάσουν μέσα στον Μάρτιο στο ελληνικό Netflix. Τα φιλμ έγιναν διαθέσιμα πριν από λίγες ημέρες και φαίνεται ότι πολύ γρήγορα κατέκτησαν την κορυφή των ελληνικών charts. Πιο συγκεκριμένα, η δεκάδα της υπηρεσίας ανανεώθηκε και πλέον ο Reeves βρίσκεται στις τρεις πρώτες θέσεις.

Ο λόγος γίνεται για τα John Wick, John Wick: Chapter 2 και John Wick: Chapter 3, τα οποία διατέθηκαν την 1η Μαρτίου στη χώρα μας μέσα από την streaming υπηρεσία. Αυτή τη στιγμή, κατέκτησαν την κορυφή του Top 10, ενώ 4ο στη λίστα είναι το The Croods: A New Age με την πεντάδα να κλείνει το Love at First Kiss.

Το We Have a Ghost είναι στην 6η θέση, ενώ τα Tonight You’ re Sleeping With Me, Sniper: Ultimate Killer, The Client List και Your Place or Mine κλείνουν την δεκάδα αντίστοιχα.

Οι 10 δημοφιλέστερες ταινίες στο ελληνικό Netflix για την πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου

  1. John Wick: Chapter 2
  2. John Wick: Chapter 3
  3. John Wick
  4. The Croods: A New Age
  5. Love at First Kiss
  6. We Have a Ghost
  7. Tonight You’ Are Sleeping with Me
  8. Sniper: Ultimate Kill
  9. The Client List
  10. Your Place or Mine

Η επίσημη σύνοψη του John Wick 1 αναφέρει τα εξής:

Ένας πρώην εκτελεστής αναγκάζεται από τη Ρωσική μαφία να επανέλθει στη δράση και θα είναι αδίστακτος όπως στο παρελθόν, όταν έχτιζε το μύθο του John Wick. Μία στυλιζαρισμένη ιστορία εκδίκησης κι εξιλέωσης, σε μία ιδιοφυώς κατασκευασμένη, φανταστική εκδοχή της Νέας Υόρκης.

Η σύνοψη του John Wick: Chapter 2 λέει:

Αναγκασμένος να ξεπληρώσει ένα χρέος από το παρελθόν του, ο John Wick δολοφονεί έναν στόχο παρά τη θέλησή του, ενώ στη συνέχεια προδίδεται από τον σπόνσορά του.

Η πλοκή για το John Wick: Chapter 3:

Επικηρυγμένος για 14 εκατομμύρια δολάρια, ο εκτελεστής John Wick πρέπει να πολεμήσει κάθε δολοφόνο στο πέρασμά του για να βρει παλιούς συμμάχους και να πάρει τη ζωή του πίσω.

Πρωταγωνιστούν επίσης οι Michael Nyqvist, Alfie Allen, Willem Dafoe, Dean Winters, Adrianne Palicki, Omer Barnea, Toby Leonard Moore, Daniel Bernhardt, Bridget Moynahan, John Leguizamo, Ian McShane, Bridget Regan, Lance Reddick, Keith Jardine, Tait Fletcher, Kazy Tauginas, Alexander Frekey, Thomas Sadoski και άλλοι.

Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με το John Wick franchise παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Ροη ειδησεων