John Wick: Chapter 4 – Η νέα πανέμορφη αφίσα είναι ό,τι πρέπει για wallpaper στο κινητό σας

Μετράμε πλέον αντίστροφα για την πρεμιέρα της ταινίας
05 Μαρτίου 2023 17:56
John Wick: Chapter 4 – Η νέα πανέμορφη αφίσα είναι ό,τι πρέπει για wallpaper στο κινητό σας

Η Lionsgate ετοιμάζεται πυρετωδώς τις τελευταίες ημέρες για την πρεμιέρα του John Wick: Chapter 4, αφού εκτός από τα τρία νέα κλιπ που είδαμε πρόσφατα, η εταιρία έδωσε στη δημοσιότητα και μία νέα αφίσα. Πρόκειται για μία πανέμορφη εικόνα που είναι ό,τι πρέπει και για wallpaper στο κινητό σας.

Πρόκειται για μία ιδιαίτερη εικόνα που την έχει επιμεληθεί ιδιαιτέρως ο Yann Coueder, ένας γνωστός artist, ο οποίος ζωγράφισε με το χέρι την εικόνα και έδωσε πολύχρωμες πινελιές στο πορτραίτο του Keanu Reeves.

Δείτε τη νέα αφίσα του John Wick: Chapter 4 παρακάτω:

Η σύνοψη του John Wick: Chapter 4 έχει ως εξής:

Ο John Wick (Keanu Reeves) ανακαλύπτει ένα μονοπάτι για να νικήσει το High Table. Αλλά πριν κερδίσει την ελευθερία του, ο Wick πρέπει να αντιμετωπίσει έναν νέο εχθρό με ισχυρές συμμαχίες σε όλο τον κόσμο και δυνάμεις που μετατρέπουν παλιούς φίλους σε εχθρούς.

John Wick: Chapter 4 – Αποκαλύφθηκε η διάρκειά του και είναι τεράστια. Περισσότερα γι’ αυτό μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ.

Στην ταινία θα δείτε μεταξύ άλλων τους Keanu Reeves, Donnie Yen, Bill Skarsgård, Laurence Fishburne, Hiroyuki Sanada, Shamier Anderson, Lance Reddick, Rina Sawayama, Scott Adkins και Ian McShane.

Μια επική ταινία με τον Keanu Reeves έρχεται στο Netflix!

Όσον αφορά το κινηματογραφικό σύμπαν του John Wick, πρόσφατα μάθαμε ότι τελικά ο Keanu Reeves θα εμφανιστεί ως John Wick στη spinoff ταινία "Ballerina" της Ana De Armas, μαζί με τον Ian McShane ως Winston. Επίσης, εντός του John Wick Cinematic Universe στα σκαριά βρίσκεται η σειρά The Continental που θα προβληθεί μέσα από το Amazon Prime Video.

To John Wick: Chapter 4 βγαίνει στις αίθουσες στις 24 Μαρτίου 2023.